HomeΕΛΛΑΔΑ«Είμαι περήφανη για τον γιο μου» δηλώνει η μητέρα του ηθοποιού

«Είμαι περήφανη για τον γιο μου» δηλώνει η μητέρα του ηθοποιού

Που φέρεται να βίασε τον ταξιτζή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για το χαρακτήρα του παιδιού τους μίλησαν οι γονείς αλλά και η αδελφή του 29χρονου ηθοποιού Γιώργου Καρκά που κατηγορείται για το βιασμό του 29χρονου ταξιτζή, και βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης, δηλώνοντας περήφανοι για εκείνον.

Και οι τρεις μίλησαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star:

Πατέρας 29χρονου: Είναι στημένο από τον ταξιτζή αυτό που έγινε

«Είμαι ο πατέρας του και χαίρομαι γι΄αυτό. Όταν τον πήγαν στο κρατητήριο, πήρε τη μάνα του τηλέφωνο ν΄αγοράσει πιτζάμες για τον συγκρατούμενό του που δεν είχε. Γελοιοποίησαν την όλη κατάσταση. Από ένα σημείο και μετά της διαδρομής, στήθηκε μια κατάσταση. Μπήκε ευάλωτος μέσα στο ταξί και άρχισε ο ταξιτζής να τον πηγαίνει γύρω γύρω. Κέρασε το σουβλάκι του, έκλεισε την ταρίφα του και πηγαίνανε όπου να ‘ναι. Είναι στημένο και κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί. Τότε να βγάλετε και τον ταξιτζή έτσι. Δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά όλη η κοινωνία που τον ξέρει. Δεν υπάρχει περίπτωση να πειράξει μυρμήγκι ο Γιώργος. Αν είναι δυνατόν. Τι σημασία είχε αν είχε εθισμό στις ουσίες; Μια φορά το δίμηνο, περιστασιακά. Αυτό δεν είχε να κάνει με τον ταξιτζή» δήλωσε ο πατέρας του κατηγορούμενου.

Μητέρα 29χρονου: Είμαι περήφανη για τον γιο μου

«Εγώ ακόμα κι εκεί που είναι ο γιος μου, είμαι περήφανη για τον γιο μου. Ξέρω τι παιδί έχω. Το πώς έχει εξελιχθεί η κατάσταση, αργά η γρήγορα θα αποδειχτεί. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί και οι φύλακες, γύρισαν και του είπαν “όχι ρε Γιώργο, εσύ την έχεις πατήσει”. Δεν είναι δυνατόν να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είναι στις φυλακές της Τρίπολης. Μας ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα αν είναι καλά το παιδί μας. Ο γιος μας ήταν πάνω σε πανικό. Ένας άνθρωπος που έχει κινδυνεύσει δεν παίρνει αυτόν που έχει νιώσει την απειλή να τον πάει στο νοσοκομείο, τον πάει στην αστυνομία».

Αδελφή 29χρονου: Ξέρω ότι δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν

«Δεν αμφισβήτησα ποτέ το τι είναι ο αδερφός μου και ούτε πρόκειται να το κάνω. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Έχω επικοινωνήσει μαζί του, προσπαθεί να είναι καλά. Είναι πολύ δυνατό παιδί. Έχει τη συνείδήσή του καθαρή».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση