HomeΕΛΛΑΔΑΠατέρας κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του

Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της κόρης του

Προέβαινε σε ασελγείς πράξεις όταν η μητέρα έλειπε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άνδρας ηλικίας 35-40 χρόνων στον Βόλο κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της ηλικίας περίπου 10 χρόνων κόρης του.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο κατηγορούμενος φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις κατά της ανήλικης εντός του σπιτιού όταν η μητέρα έλειπε.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν έγινε αντιληπτός ο επίσης ανήλικος γιος του, ο οποίος το είπε στη μητέρα του, που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του και γνωστοποιήθηκε το δράμα του μικρού κοριτσιού.

Ειδικότερα ο ηλικίας περίπου 12 ετών γιος του ζευγαριού, αντιλήφθηκε τον πατέρα του, την ώρα που η μητέρα του απουσίαζε στη δουλειά, να ασελγεί σε βάρος της μικρής του αδελφής.

Επείγουσα προκαταρκτική έρευνα

Η υπόθεση απασχολεί εδώ και περίπου δέκα μέρες την Εισαγγελία Βόλου, που με απόλυτη μυστικότητα ζήτησε από την Αστυνομία επείγουσα προκαταρκτική έρευνα. Πλέον ο πατέρας του μικρού κοριτσιού αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ η υπόθεση βρίσκεται ήδη στην κύρια ανάκριση.

Η μητέρα υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά στην Αστυνομία σε βάρος του συζύγου της, και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης. Ο άνδρας φαίνεται ότι προέβαινε σε ασελγείς πράξεις κατά του μικρού κοριτσιού για διάστημα τουλάχιστον έξι μηνών.

zougla.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση