HomeHL-SportsΓιώργος Λυρώνης: «Ατυχία και λάθος…»

Γιώργος Λυρώνης: «Ατυχία και λάθος…»

Στην ήττα του Ηροδότου από τον Απόλλωνα Πόντου αναφέρθηκε ο Έλληνας κόουτς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον παράγοντα… ατυχία στάθηκε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Ηροδότου Γιώργος Λυρώνης, αναφερόμενος στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Απόλλωνα Πόντου.

Ο Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε επίσης στο λάθος που έγινε στην τελευταία φάση, όπου ο αντίπαλος σκόραρε και νίκησε.

Παράλληλα ο Λυρώνης τόνισε πως το εν λόγω ματς  πρέπει πλέον να μείνει πίσω, καθώς το Σάββατο   ο Ηρόδοτος παίζει κρίσιμο παιχνίδι στα Χανιά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε το σερί και να φτάσουμε στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ωστόσο δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν. Ήμασταν άτυχοι στο σημερινό παιχνίδι και δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος προσπάθησε να παίξει ένα παιχνίδι σκοπιμότητας για να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας, όμως με ένα λάθος μας του δώσαμε τη νίκη.

Δεν έχουμε την δυνατότητα να στεναχωρηθούμε, καθώς το πρωτάθλημα συνεχίζεται και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να φανούμε καλύτεροι το Σάββατο στα Χανιά.

Στην ερώτηση των δημοσιογράφων για την φάση του γκολ και για το αν ήταν οφσαιντ δήλωσε:

«Από αυτά που μου έχουν πει και έχω ακούσει ο ποδοσφαιριστής του Απόλλων Πόντου ήταν σε θέση οφσαιντ, δεν το έχω δει εγώ για να έχω άποψη, ωστόσο μου το έχουν πει πάρα πολλά άτομα».

Κλείνοντας μίλησε και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό τονίζοντας:

«Εμείς όπως και σε όλα τα παιχνίδια θα πάμε για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και σίγουρα η βαθμολογία του δεν λέει την αλήθεια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση