HomeHL-SportsΝίκκι Παπαβασιλείου: «Υπερεκτιμήσαμε τον Βόλο…»

Νίκκι Παπαβασιλείου: «Υπερεκτιμήσαμε τον Βόλο…»

Όσα είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη για το ισόπαλο ματς με τους Θεσσαλούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην καλή εμφάνιση του Εργοτέλη στο δεύτερο ημίχρονο της ισόπαλης αναμέτρησης με τον Βόλο στάθηκε ο Νίκκι Παπαβασιλείου.

Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε επίσης – μεταξύ άλλων – πως η ομάδα του στα πρώρα 45 λεπτά υπερεκτίμησε τον αντίπαλο της, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα και γεμάτη αγωνιστικά καθώς δώσαμε τρία παιχνίδια. Γνωρίζαμε ότι είχαμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με έναν αντίπαλο ο οποίος έχει ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως να υπερεκτιμήσαμε την ομάδα του Βόλου.

Θα πρέπει στην συνέχεια σαν ομάδα να δούμε κάποια πράγματα διότι έναν είχαμε σε όλο το ματς την ίδια απόδοση με αυτή που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε καλοί και σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό.

Στο σημερινό ματς κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πιο γρήγορα ένα γκολ. Παρά το γεγονός ότι είχαμε την πρώτη μας απώλεια είμαι ευχαριστημένος. Έγινε ένα καλό παιχνίδι μεταξύ δυο καλών ομάδων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση