HomeHL-9Οίνος ευφραίνει καρδίαν… στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

Οίνος ευφραίνει καρδίαν… στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια… ιδιαίτερη σχέση αγάπης για κάθε Κρητικό, μια σχέση που προέρχεται από τα βάθη των αιώνων και συνοδεύει κάθε στιγμή της ζωής μας, έρχεται στο προσκήνιο στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης!

Στο πλαίσιο του αφιερώματος «Με Υπερηφάνεια», ενός αφιερώματος που αναδεικνύει τις δυνατότητες, την καινοτομία και τις προοπτικές των Κρητικών παραγωγών, τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης παρουσιάζουν περισσότερες από 200 ετικέτες κρασιών, από 29 παραγωγούς και οινοποιεία όλης της Κρήτης, από τα Χανιά μέχρι τη Σητεία!

Ξεδιπλώνεται έτσι το μοναδικό οινοποιητικό ταλέντο των Κρητικών που αξιοποιούν το ιδιαίτερο κλίμα του νησιού και μπολιάζοντας την παράδοση με τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής, το μεράκι με την τεχνολογία, αλλά και το πάθος με τη γνώση, δημιουργούν ετικέτες που κατακτούν ολοένα και περισσότερες διεθνείς διακρίσεις.

Μαζί με τα κρητικά κρασιά, στα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης παρουσιάζονται και αλλαντικά, γλυκιές μυζήθρες, συσκευασμένοι καφέδες και αφεψήματα, όλα φτιαγμένα με αγάπη από Κρητικούς παραγωγούς, με ειδικές εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 30%!

Η νέα βεντάλια των θησαυρών της Κρήτης, ανοίγει με κεράσματα κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε επιλεγμένα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης σε όλο το νησί, ενώ ειδικά στο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης MAX της Νέας Αλικαρνασσού η πλούσια κάβα ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό οινογνώστη.

Υπενθυμίζεται ότι το μεγάλο αφιέρωμα «Με Υπερηφάνεια» – το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του χρόνου – έρχεται να προστεθεί στις δράσεις υποστήριξης και τόνωσης της Κρητικής οικονομίας από την εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., μια σχέση που μετράει ήδη 40 χρόνια εμπιστοσύνης και υπερηφάνειας!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι στα ράφια των σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης βρίσκονται περισσότεροι από 2.500 κωδικοί Κρητικών προϊόντων – τα περισσότερα από κάθε άλλη αλυσίδα – που προέρχονται από 400 τοπικούς παραγωγούς!

Περισσότερα για το μεγάλο αφιέρωμα της εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε. στα προϊόντα της Κρήτης, μπορείτε να δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://www.xalkiadakis.gr/el/yperifaneia

Διαφήμιση
Διαφήμιση