HomeΕΛΛΑΔΑΑυτός είναι ο άνδρας που φέρεται να βίασε οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους

Αυτός είναι ο άνδρας που φέρεται να βίασε οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους

Στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του ανθρώπου που κατηγορείται ότι βίασε οδηγό ταξί στους Αμπελόκηπους.

Πρόκειται για τον Καρκα Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 28-6 1989 στην Αθήνα.1

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από μερικές εβδομάδες ένας οδηγός ταξί έπεσε θύμα βιασμού, όταν ο δράστης, κατά τη διάρκεια κούρσας, τον νάρκωσε με υπνωτική ουσία στον καφέ του.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής ο οδηγός κατάλαβε ότι ο επιβάτης, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, έριξε κάτι σαν σπρέι στον καφέ του, από τον οποίο μάλιστα είχε ήδη πιει.

Ξαφνικά, ο πελάτης και φερόμενος ως δράστης άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και να παρουσιάζει λιποθυμικές τάσεις. Ο ταξιτζής τον μετέφερε άμεσα στο Ιπποκράτειο, όπου είπε στους γιατρούς πως δεν αισθανόταν καλά. Όμως, ξαφνικά άρχισε και ο ίδιος να ζαλίζεται και να μουδιάζουν τα άκρα του.

Οι γιατροί του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και, όταν ο 24χρονος συνήλθε, άρχισε να χτυπάει με γροθιές τον πελάτη του φωνάζοντάς του: «Τι μου έριξες στον καφέ, ρε αλήτη; Τι θέλατε να μου κάνετε, ρε αλήτες;».

Σύμφωνα με την Espresso, ο 24χρονος ταξιτζής εξιστόρησε στους αστυνομικούς όσα είχαν συμβεί και κατέθεσε μήνυση εναντίον του πελάτη του, για τον οποίο ισχυρίζεται ότι έριξε στον καφέ του «σπρέι του βιασμού», που θυμίζει το ναρκωτικό Rohypnol, το οποίο είχε γίνει γνωστό από την κινηματογραφική ταινία «Hangover».

Ο 29χρονος δράστης συνελήφθη από την αστυνομία στις 13 Νοεμβρίου για την υπόθεση του βιασμού και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασελγείς πράξεις.

 iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση