HomeΕΛΛΑΔΑΣτον εισαγγελέα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα

Στον εισαγγελέα ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα

Συνελήφθη από το βράδυ της Δευτέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγείται σήμερα το ηγετικό στέλεχος του Ροβλίκουνα που συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων.

Σε βάρους του 39χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας από την Κρατική Ασφάλεια, ο οποίος προσήχθη το βράδυ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και στη συνέχεια συνελήφθη με την κατηγορία της απειλής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος τηλεφώνησε σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος αλλοδαπός, που συνελήφθη το Σάββατο, στα Εξάρχεια, για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών και απαίτησε εκβιαστικά από τους αρμόδιους του νοσοκομείου να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί – φρουροί, απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση με βιαιοπραγίες.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το απόγευμα.
Όπως διακριβώθηκε, ο προαναφερόμενος τηλεφώνησε χθες το βράδυ σε νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος αλλοδαπός συλληφθείς την 17-11-2018 στα Εξάρχεια, για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών και απαίτησε εκβιαστικά από τους αρμοδίους του νοσοκομείου να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί – φρουροί, απειλώντας σε διαφορετική περίπτωση με βιαιοπραγίες».

ant1news.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση