HomeΥΓΕΙΑ127 αστυνομικοί έκαναν σπιρομέτρηση

127 αστυνομικοί έκαναν σπιρομέτρηση

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η μονάδα της Πνευμολογικής κλινικής στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Χρόνιας Αποφρακτικής Πνευμονοπάθειας (ΧΑΠ) οργάνωσαν εξέταση που βοηθά στην διάγνωση πολλών προβλημάτων του αναπνευστικού συστήματος, την γνωστή σε όλους μας σπιρομέτρηση, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου.

5

Η σπιρομέτρηση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου με δικαίωμα συμμετοχής των Αστυνομικών της Δ.Α. Ηρακλείου, (Αστυνομικοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία -Πολιτικοί υπάλληλοι), Εξετάσθηκαν συνολικά 127 αστυνομικοί.
1

3
Την πρωτοβουλία- διοργάνωση είχε η ΙΡΑ Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος της τοπικής διοίκησης Νομού Ηρακλείου Μανόλης Ζαχαριουδάκης ευχαρίστησε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, την πνευμονολογική κλινική, τις Επισκέπτριες υγείας και ιδιαίτερα τον καθηγητή κ. ΤΖΑΝΑΚΗ Νικόλαο Διευθυντή της Πνευμονολογικής κλινικής.
«Η σπιρομέτρηση ήταν δωρεάν από τις επισκέπτριες υγείας και Ιατρό της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠαΓΝΗ, και τους ευχαριστούμε για την ευγένεια και την άψογη επαγγελματική κατάρτιση τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση