HomeHL-LifestyleΟ γελαστός πρίγκιπας Λούις δεν σταματά να ποζάρει στην κάμερα

Ο γελαστός πρίγκιπας Λούις δεν σταματά να ποζάρει στην κάμερα

Οι σκανταλιές του στη φωτογράφιση με τον Κάρολο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέες φωτογραφίες από την οικογενειακή φωτογράφιση για τα 70α γενέθλια του Πρίγκιπα Κάρολου δημοσίευσε στο Clarence House.

Φαίνεται πως το Παλάτι άφησε τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες για το τέλος με πρωταγωνιστή τον Πρίγκιπα Λούις, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον παππού του και διάδοχο του θρόνου.

Στις δύο νέες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Twitter του Clarence House φαίνεται η πιο χαλαρή πλευρά του Πρίγκιπα Κάρολου, ο οποίος παίρνει στην αγκαλιά του το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογενείας, Πρίγκιπα Λούις.

loyis1

Πάντως τόσο στις αρχικές φωτογραφίες της βασιλικής οικογένεια όσο και στις καινούργιες, ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι ο Πρίγκιπας Λούις, ο οποίος χαμογελάει συνεχώς.

Μάλιστα στην μία φωτογραφία φαίνεται να την κάνει την σκανταλιά του ο Πρίγκιπας Λούις, ξεφεύγοντας από την αγκαλιά της μητέρας του Κέιτ Μιντλετον και πιάνοντας με τα χέρια του το πρόσωπο του παππού του.

loyis2

Στην άλλη φωτογραφία, όπου βρίσκεται στην αγκαλιά του Κάρολου,  ο μικρός Λούις έχει ξεκαρδιστεί πάλι στα γέλια, κοιτάζοντας τον φωτογράφο.

loyis3

Οι δυο αυτές εικόνες δεν ήταν στα σχέδια του φωτογράφου να δημοσιευτούν, αλλά ο Πρίγκιπας Κάρολος αποφάσισε να τις δημοσιοποιήσει, δείχνοντας έτσι πόσο τρυφερός είναι με τα εγγόνια του.

loyis4

Αλλωστε η Καμίλα είχε μιλήσει για τον χρόνο που περνά ο Κάρολος με τα εγγόνια του.

«Θα πέσει στα γόνατα και θα σέρνεται για τι ώρες με τα εγγόνια του που τον λατρεύουν. Τους διαβάζει Χάρι Πότερ και μπορεί να κάνει κάθε χαρακτήρα με άλλη φωνή, πράγμα που ξετρελαίνει τα παιδιά», είχε πει.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση