Μήνυμα αγάπης και ελπίδας έστειλαν παιδιά στο Ηράκλειο με αφορμή τα γενέθλια της Μαρίτας Νιονάκη.

Όπως ήδη έχει αναφέρει το cretapost, όλα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή όταν η Μαρίτα έκλεινε τα 9 χρόνια της ζωής της και τα γιόρτασε με την οικογένειά, τους φίλους και τους συμμαθητές της στο Ενυδρείο Κρήτης.

Η ανήλικη μαθήτρια αποφάσισε αντί για δώρα να δεχτεί ρούχα, παιχνίδια και διάφορα είδη πρώτης ανάγκης για να τα προσφέρει στους άπορους και φτωχούς του Ηρακλείου.

Δείτε την πρόσκληση για το παιδικό πάρτι:

logo-marita1 logo-marita4

Μάλιστα, το θέμα του πάρτι γενεθλίων είχε επίσης κοινωνικό μήνυμα καθώς είχε ως θέμα την μόλυνση του περιβάλλοντος από τα πλαστικά καθώς και την εξάλειψη της πλαστικής σακούλας.

Η Κυριακή έφτασε και οι συμμαθητές της πήγαν στα γενέθλια κρατώντας σακούλες που περιείχαν κάθε λογής πράγματα. Κυρίως περιείχαν χειμερινά ρούχα για παιδιά απόρων οικογενειών καθώς και τρόφιμα.

logo-marita

Οι σακούλες δόθηκαν στην «Κίτρινη Αποστολή» η οποία θα έχει τον ρόλο της κατανομής των ειδών σε όσους έχουν ανάγκη στο Ηράκλειο.

logo-marita2

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας της Μαρίτας, Ελευθερίας, η κίνηση αυτή βρήκε θερμή ανταπόκριση τόσο από τα παιδιά όσο και από τους γονείς.

Η κίνηση αυτή της 9χρονης Μαρίτας αποδεικνύει πως η αλληλεγγύη και η προσφορά στον συνάνθρωπο δεν έχει ηλικία και καλό θα ήταν να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση