HomeHL-SportsΓιώργος Λυρώνης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, τα παιδιά θα πάρουν πριμ»

Γιώργος Λυρώνης: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, τα παιδιά θα πάρουν πριμ»

Πανηγυρίζουν στον Ηρόδοτο για τη μεγάλη νίκη στη Δράμ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ σπουδαίο διπλό επί της Δόξας Δράμας πήρε ο Ηρόδοτος και ο Γιώργος Λυρώνης είχε κάθε λόγο να είναι περιχαρής στη συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, o προπονητής των Κρητικών ενημέρωσε ότι θα δοθεί πριμ στους παίκτες για τη μεγάλη τους νίκη επί των «μαυραετών».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Πήραμε τρεις βαθμούς που θα μας βοηθήσουν στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το παιχνίδι δεν το είχαμε μέσα στις προτεραιότητές μας. Καμιά φορά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και γίνονται ωραία πράγματα. Έτσι έγινε και σήμερα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Έκαναν κατάθεση ψυχής και πήραν μία σπουδαία νίκη που θα τη θυμόμαστε για πάρα πολλά χρόνια.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με πέντε γκολ και τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το δεύτερο είχε από τη μεριά μας σκοπιμότητα, διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και επί της ουσίας δεν μας έκανε ο αντίπαλος καμιά ευκαιρία και αυτό οφείλεται στους ποδοσφαιριστές μας. Βγάλαμε περισσότερο ψυχή και γι’ αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι.

Ο πρόεδρος ήρθε στα αποδυτήρια, μοίρασε πολλά συγχαρητήρια και ένα πολύ μεγάλο πριμ. Έχει πολύ δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και θεωρώ ότι Δόξα θα είναι πρωταγωνίστρια», δήλωσε ο Λυρώνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση