Μπορεί η ένταση που σημειώθηκε χθες στο κέντρο του Ηρακλείου, μετά την ολοκλήρωση των δύο πορειών για την επέτειο του Ηρακλείου, να ήταν περιορισμένη και τα επεισόδια που σημειώθηκαν μικρής έκτασης, ωστόσο δεν έλειψαν οι προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται, όπως έχει ήδη γράψει το cretapost, ότι χθες το βράδυ, και αφού οι διαδηλωτές των δύο εκδηλώσεων που είχαν διοργανωθεί στα Λιοντάρια και την Πλατεία Ελευθερίας, από το ΠΑΜΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ αντίστοιχα, διαλύθηκαν χωρίς εντάσεις, ομάδα νεαρών ατόμων πραγματοποίησε μη προγραμματισμένη πορεία στο κέντρο.

Ωστόσο, η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων για την αποφυγή εκτεταμένων επεισοδίων και καταστροφών ήταν έντονη. Έτσι, όταν η ομάδα των νεαρών έφτασε στην Πλατεία Ελευθερίας τα πνεύματα οξύνθηκαν με αποτέλεσμα να υπάρξουν αψιμαχίες και μικρής διάρκειας ένταση.

Κατά τη διάρκεια, προκλήθηκαν περιορισμένες ζημιές σε κάμερες ασφαλείας και μηχανήματα ΑΤΜ που ήταν εγκατεστημένα στην οδό Αβέρωφ και την οδό Δαιδάλου.

Τα επεισόδια δεν επεκτάθηκαν και πολύ γρήγορα η ένταση εκτονώθηκε, ωστόσο σημειώθηκαν συνολικά έξι προσαγωγές η μία εκ των οποίων εξελίχθηκε στη σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση