HomeHL-SportsΕργο-ΤΕΛΕΙΟΣ και πρώτος!

Εργο-ΤΕΛΕΙΟΣ και πρώτος!

Οι "κιτρινόμαυροι" «σκόρπισαν» με 3-0 τα Τρίκαλα στο Παγκρήτιο - Συγκλονιστικός ο Έφορντ - Είχαν και δοκάρι οι νικητές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκανε πλάκα… Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Εργοτέλης την σαββατιάτικη  αναμέτρηση με τα Τρίκαλα για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής καθώς επικράτησαν με 3-0 και με το απόλυτο των νικών παραμένουν στο… ρετιρέ της βαθμολογίας.

Για ακόμα ένα παιχνίδι οι Κρητικοί έπαιξαν μεγάλη μπάλα, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους παραπαίοντες Θεσσαλούς και κατέκτησαν δίκαια το τρίποντο.

Μία εμφάνιση που μόνο τυχαία δεν είναι αν λάβουμε υπόψη τα όσα έδειξαν και στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που ήταν άκρως ανταγωνιστικοί και ηττήθηκαν άδικα από ένα διαιτητικό λάθος.

Από την άλλη, ο ΑΟΤ παρουσίασε κάκιστη εικόνα και το εις βάρος τους σκορ είναι μάλλον τιμητικό.

Από τους νικητές δεν υστέρησε κανείς, ωστόσο τη διαφορά έκανε ο Έφορντ. Ο Αμερικανός επιθετικός μπορεί να μη σκόραρε αλλά έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στους αντίπαλους αμυντικούς.

Στην αντίπερα όχθη, ο Συμελίδης ξεχώριζε σαν τη μύγα μες στο γάλα κάνοντας ατελείωτα χιλιόμετρα ενώ καλός ήταν και ο Γκόλιας.

Το πρώτο ημίχρονο δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Ο Εργοτέλης είχε την υπεροχή και κυκλοφορούσε καλύτερα τη μπάλα σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι ακολουθούσαν αμυντικογενή τακτική θέλοντας να «χτυπήσουν» την κόντρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλά σουτ με τους Έφορντ (6’) και Ιατρούδη (9’) και στο 36’ κέρδισαν ένα τραβηγμένο πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κοζορώνη ο οποίος νίκησε τον Ταΐρη για το 1-0. Ο ΑΟΤ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 39’ λίγο έλειψε ένα ισοφαρίσει με το επικίνδυνο σουτ του Συμελίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟΤ βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και το πλήρωσε ακριβά, καθώς τα κενά στην άμυνά του ήταν τεράστια.

Στο 53’ ο Μπουτσάκης έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους ενώ ο ίδιος παίκτης, τρία λεπτά αργότερα, σημάδεψε το δοκάρι. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου άρχισαν να σφυροκοπούν την αντίπαλη άμυνα με… πρωτεργάτη τον Έφορντ. Στο 74’ το πλασέ του 22χρονου άσου δεν βρίσκει στόχο ωστόσο δύο λεπτά αργότερα από δική του ασίστ ο Ιατρούδης έγραψε το 3-0. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Έφορντ είχε ακόμα δύο μεγάλες στιγμές αλλά τόσο στο 82’ όσο και στο 83’ οι προσπάθειές του ήταν για λίγο άστοχες.

Διαιτητής ήταν ο Μπακογιάννης (Αθηνών), με βοηθούς τους Νιδριώτη (Αθηνών) και Πριόνα (Εύβοιας). Τέταρτος ήταν ο Κολυτάς (Λασιθίου).

Κίτρινες: 27’ Μπρους, 78’ Μπουρσέλης – 5’ Τσιάρας, 60’ Γκότοβος

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Οικονόμου (78’ Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Κοζορώνης, Μπουτσάκης (75’ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Σταθόπουλος (58’ Μπουρσέλης).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Συριόπουλος, Γκότοβος, Τσιάρας, Γκουγκούδης (53’ Καπός), Γιουκαρής (53’ Σταματάκος), Συμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Ρούνεϊ (61’ Νιάρος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση