HomeHL-GreeceΕΔΕ στο ΤΕΙ Σερρών για την υπόθεση του καθηγητή “φακελάκη”

ΕΔΕ στο ΤΕΙ Σερρών για την υπόθεση του καθηγητή “φακελάκη”

Στο “μικροσκόπιο” όλο το προσωπικό του Τεχνολογικού Ιδρύματος με απόφαση της Συγκλήτου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ), αποφάσισε η σύγκλητος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας (Σέρρες), σε μία προσπάθεια να ξεδιαλύνει πλήρως το «τοπίο», σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση του καθηγητή που συνελήφθη για δωροληψία.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δημήτρης Χασάπης, επειδή ακούγονται πολλά, ότι συνέβαινε για πολλά χρόνια και πως ίσως υπήρχε συγκάλυψη οφείλαμε και για να μην υπάρχει καμία… σκιά, η σύγκλητος αποφάσισε να διερευνηθεί η πιθανότητα κατά πόσο και άλλοι άνθρωποι υπέπεσαν σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα. Η ΕΔΕ δεν στρέφεται κατά συγκεκριμένων ατόμων, ούτε κατά συγκεκριμένου τμήματος.

«Η απόφαση της Συγκλήτου ήταν ομόφωνη» σημειώνει ο κος Χασάπης. «Απλά δημιουργήθηκαν κάποια ερωτήματα όσον αφορά στο νομικό σκέλος της διαδικασίας για τον αν θα πρέπει η ΕΔΕ να στραφεί κατά συγκεκριμένων προσώπων και τελικά αποφασίσαμε ότι θα πρέπει να αφορά όλο το προσωπικό του ιδρύματος,» δήλωσε ο πρύτανης του ΤΕΙ Σερρών.

«Θέληση της συγκλήτου είναι να προχωρήσει η ΕΔΕ με γρήγορες διαδικασίες» πρόσθεσε ο κ. Χασάπης ενώ αναρωτήθηκε και για τη μη αντίδραση κυρίως των γονέων, που φαίνεται να γνώριζαν γι’ αυτή την κατάσταση.

ant1news.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση