HomeHL-9Η Κρήτη στην… έκθεση «Meat and Grill Days- Dairy Expo- Frozen Food »

Η Κρήτη στην… έκθεση «Meat and Grill Days- Dairy Expo- Frozen Food »

Συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο κορυφαία έκθεση «Meat and Grill Days- Dairy Expo- Frozen Food 2018», που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα, συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης. Στην έκθεση η Περιφέρεια Κρήτης σε ενιαίο περίπτερο πρόβαλε τα ποιοτικά προϊόντα κρέατος, γαλακτοκομικά, τυροκομικά, καθώς και κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης που παράγονται στο νησί.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης συμμετείχαν 15 επιχειρήσεις από όλη την Κρήτη που πρόβαλλαν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα που παράγουν σε επαγγελματίες και εμπορικούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος της συγκεκριμένης διοργάνωσης, είναι η προσέλκυση  αγοραστών-νέων αγορών και η πραγματοποίηση επαγγελματικών  επαφών, που πραγματοποίησαν με θετικά αποτελέσματα οι εκπρόσωποι των Κρητικών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο εκθεσιακό περίπτερο της Περιφέρειας.

Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρωτογενή Τομέα  Μανόλης Χνάρης, ο οποίος ανέφερε, ότι, «Η προβολή των πιστοποιημένων, τοπικών μας προϊόντων και η προώθηση των Κρητικών επιχειρήσεων στην εγχώρια και διεθνή αγορά, αποτελεί στόχευση της Περιφέρειας μας και συγκεντρώνει μια οργανωμένη και πολυεπίπεδη προσπάθεια, που με συνέπεια υλοποιούμε. Η ενιαία συμμετοχή μας σε όλες εκθέσεις, είναι ένα σημαντικό «εργαλείο» για τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις της Κρήτης, προκειμένου να ενισχύσουν την εξωστρέφεια τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε νέες αγορές. Γιατί μόνο με τη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια, θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που δεν είναι άλλο, από την αναγνωρισιμότητα των τοπικών μας προϊόντων και την αύξηση της ζήτησης τους. Γεγονός που θα λειτουργήσει προς όφελος των παραγώγων μας και κατ’ επέκταση των επιχειρήσεων του νησιού μας.»

Στο Περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης υποδέχονταν τους επισκέπτες και τους ενημέρωναν για τα συγκριτικά-ποιοτικά πλεονεκτήματα των προϊόντων του νησιού, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Ζαχαρίας Σωμαράς και το στέλεχος της υπηρεσίας Ευαγγελία Φουκάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση