HomeHL-9Ο καιρός στην Κρήτη: Έρχονται οι πολυπόθητες βροχές

Ο καιρός στην Κρήτη: Έρχονται οι πολυπόθητες βροχές

Δείτε την πρόγνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι πολυπόθητες βροχές στην Κρήτη θα είναι… γεγονός καθώς σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Μανώλη Λέκκα από σήμερα το βράδυ θα ξεκινήσουν βροχοπτώσεις σε όλο το νησί.

Αναλυτικότερα ο καιρός για σήμερα:

Το πρωί της Παρασκευής ο καιρός αναμένεται να είναι γενικά καλός με λίγες νεφώσεις, αργότερα οι νεφώσεις θα πυκνώνουν από τα δυτικά της Κρήτης  ξεκινώντας σταδιακά και οι βροχές οι οποίες πολύ γρήγορα θα επεκταθούν και ανατολικότερα. Οι βροχές, με την πιθανότητα εκδήλωσης και τοπικών καταιγίδων, θα κορυφωθούν τις βραδινές ώρες της Παρασκευής έως και το πρωί του Σαββάτου. Οι άνεμοι το πρωί θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις στα δυτικά έως και Βόρειοι στα ανατολικά τμήματα του νησιού με την ένταση τους στα 3 – 4 Μποφώρ, από το μεσημέρι και μετά θα στραφούν από Ανατολικές διευθύνσεις ενισχυόμενοι στα 4 – 5, τοπικά έως και τα 6 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει τις χαμηλότερες τιμές με την ελάχιστη στους 12 βαθμούς Κελσίου στις πεδινές περιοχές και αρκετά κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου στα ορεινά ενώ η μέγιστη θα κυμανθεί γύρω από τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση