HomeHL-9Τι λέει ο ιερέας που δάγκωσε αστυνομικό: «Ήταν μια άτυχη στιγμή»

Τι λέει ο ιερέας που δάγκωσε αστυνομικό: «Ήταν μια άτυχη στιγμή»

Αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ και επιτέθηκε στους αστυνομικούς που τον οδήγησαν στο αυτόφωρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ιερέας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ και επιτέθηκε στους αστυνομικούς που τον οδήγησαν στο αυτόφωρο.

Ο ιερέας μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ για το περιστατικό και εξέφρασε την λύπη του για όσα έγιναν.

«Ήταν μία ατυχή στιγμή, ήτανε. Ζήτησα συγνώμη στα παιδιά, γιατί εγώ είμαι άρρωστος και απώλεια μνήμης έχω και έχασα τον προσανατολισμό μου. Διότι, όλα αυτά τα οποία λέγονται, είναι ψευδή και ανυπόστατα. Απλώς πήγα στο Ηράκλειο εγώ, και έχασα τον δρόμο, δεν ήξερα που βρισκόμουν», λέει ο ιερέας.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι «είχε πάει να φτιάξω μια δουλειά σε ένα χωριό, στην πρώην μου ενορία και ήπια μια, δυο ρακιές εκεί, αλλά εγώ δεν πίνω. Και έφυγα από ‘ κει και στο δρόμο εγώ, ήταν μια παράδοση και με πήγαν στο Μέγαρο και από εκεί, δεν θυμάμαι τίποτα. Έχω πολλά, πολλά, πολλά προβλήματα. Έχω ψυχολογικό πρόβλημα και δεν μπορώ τρέμουν τα χέρια μου και απώλεια μνήμης».

Επιπλέον επιμένει ότι δεν θυμάται τίποτα από τα περιστατικά που ακολούθησαν με τους αστυνομικούς όπου φέρεται να δάγκωσε τον ένα και να χαστούκισε έναν δεύτερο. «Αν συνέβη κάτι, δεν το γνωρίζω… δεν το θυμάμαι καθόλου. Δεν θυμάμαι τίποτα. Θυμάμαι ότι ήμουν στις Γωνιές και έφυγα από την προηγούμενη ενορία. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο, τίποτα, για να φτιάξω μια δουλειά εκεί, στις εκκλησιές, πάει η δουλειά και δεν θυμάμαι τίποτα», λέει ο ιερέας.

«Εγώ πήγα στις Γωνιές να φτιάξω μια δουλειά. Εκεί, εκεί λοιπόν, εκεί έκατσα με τους παλιούς μου ενορίτες γιατί έκανα οχτώ χρόνια εκεί και τους παλιούς μου ενορίτες και ήπιαμε δυο ρακιές. Και τους λέω να φύγω παιδιά γιατί αυτό, μου λένε κάτσε ακόμα λίγο, κάτσε ακόμα λίγο, κάτσε. Έφυγα μετά, δεν θυμάμαι τι έγινε. Εγώ μόνο θυμάμαι, θυμάμαι στο Μπαλί που συνειδητοποίησα, συνήλθα δηλαδή και λέω τι γυρεύω εδώ», τονίζει ο ιερέας.

Και συνεχίζει: «Τίποτα άλλο, δεν έχω εγώ σκοπό, εγώ να χτυπήσω και να αυτό, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος εγώ, εγώ τέτοιος άνθρωπος δεν είμαι. Εγώ αγαπώ την αστυνομία, τον νόμο όπως… όπου ήδη κάνω ό,τι μπορώ να φτιάχνω δουλειές, βοηθώ τον συνάνθρωπο μου. Λοιπόν αν έγινε αυτό, εγώ ζήτησα συγνώμη και θα ζητήσω και συγνώμη από το δικαστήριο από τους ανθρώπους αν προξένησα καμία φθορά σε κανέναν αναλαμβάνω, με το ποδήλατο που λένε, θα το αποκαταστήσω και δεν υπάρχει πρόβλημα».

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση