HomeHL-GreeceΣτον Παυλόπουλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Νιώθω υπερήφανος με τα ελληνικά χρώματα

Στον Παυλόπουλο ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Νιώθω υπερήφανος με τα ελληνικά χρώματα

Υποδέχθηκε με ζεστά λόγια τον Στέφανο Τσιτσιπά και τους γονείς του που τον συνόδευαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς προσκεκλημένος του Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υποδέχθηκε με ζεστά λόγια τον Στέφανο Τσιτσιπά και τους γονείς του που τον συνόδευαν, Απόστολο και Τζούλια.

«Στέφανε σε καλωσορίζω ως έναν κορυφαίο εκπρόσωπο της γενιάς σου και ως ένα πραγματικό πρότυπο αριστείας», του είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε ακόμη, στις προσπάθειες που κάνουν οι γονείς του για να τον στηρίξουν σε αυτό τον μοναχικό δρόμο που χαράζει και του ευχήθηκε «καλή δύναμη και πάντα ψηλά».

Από την πλευρά του, ο 20χρονος πρωταθλητής, δήλωσε χαρούμενος για την πρόσκληση αυτή, τόνισε πως «η σκληρή δουλειά τώρα ανταμείβεται» και πως «νιώθω υπερήφανος που παίζω για τα ελληνικά χρώματα», ενώ υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει την προσπάθειά του και να δίνει τον καλύτερο εαυτό του.

1

«Θέλω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020»

Ενα θέμα που παρέμενε ανοιχτό, ήταν το εάν ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα. Εφέτος, η Μαρία Σάκκαρη αγωνίστηκε με την Εθνική γυναικών στο Fed Cup, όμως για τον Στέφανο Τσιτισιπά το θέμα της συμμετοχής του στην Εθνική ανδρών παρέμεινε ανοιχτό.

Ο Ελληνας πρωταθλητής, έδωσε οριστικά τέλος σε αυτό το ζήτημα, που αφορά και την Ομοσπονδία, ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα και ταυτόχρονα πρόσθεσε πως στόχος του είναι να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
«Ναι, θέλω να παίξω στην Εθνική ομάδα. Θέλω να εκπροσωπώ την χώρα μου και θα το κοιτάξουμε για το Ντέιβις Καπ. Θέλω να πάω και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι κάτι που βρίσκεται μέσα στους στόχους μου», δήλωσε ο 20χρονος τενίστας.

«Εχουμε τα γονίδια να σώσουμε την Ελλάδα από οποιοδήποτε πρόβλημα και έχουμε την ιστορία που ποτέ δε θα ξεχαστεί» δήλωσε ο Στεφανος Τσιτσιπάς από το Προεδρικό Μέγαρο

2

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση