HomeHL-GreeceΣυνεχίζονται οι έρευνες για τη μικρή Μαντλίν

Συνεχίζονται οι έρευνες για τη μικρή Μαντλίν

Εγκρίθηκε νέο κονδύλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από το 2007 παραμένει αγνοούμενη η Μαντλίν ΜακΚαν η οποία εξαφανίστηκε από πορτογαλικό θέρετρο όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. Ήδη οι έρευνες που συνεχίζονται επί 11 χρόνια έχουν στοιχίσει στην τσέπη των Βρετανών φορολογουμένων 11,6 εκατ. λίρες. Πλέον το υπουργείο Εσωτερικών δίνει επιπλέον 150.000 λίρες προκειμένου η έρευνα να πάρει ανάσα ζωής έως τον Μάρτιο του 2019.

Τον προηγούμενο μήνα ένας πρώην ντετέκτιβ ο οποίος είχε προσληφθεί από τους γονείς του κοριτσιού και δούλεψε στην υπόθεση έως το 2011 οπότε ανέλαβε την υπόθεση η μητροπολιτική αστυνομία, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η υπόθεση μπορεί να λυθεί και πως το κορίτσι θα βρεθεί ζωντανό στην Πορτογαλία καθώς εκεί υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν τι συνέβη.

Πέρυσι, ο ίδιος είχε πει ότι υπήρχε κύκλωμα παιδεραστών που δρούσε στην περιοχή, για το οποίο γνώριζαν οι κάτοικοι και το κάλυπταν, όπως τώρα πιστεύει ότι οι ίδιοι θα μιλήσουν.

Ωστόσο, η νέα χρηματοδότηση που θα κοστίσει και πάλι στην τσέπη των Βρετανών, προκαλεί οργή καθώς βλέπουν ότι τα χρήματά τους πηγαίνουν σε μία έρευνα χωρίς αποτέλεσμα.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση