HomeΚΡΗΤΗΣτην πόλη Ramnicu Valcea αντιπροσωπεία του Αγίου Νικολάου

Στην πόλη Ramnicu Valcea αντιπροσωπεία του Αγίου Νικολάου

Στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δεν θα ήταν ίσως υπερβολή, εάν αναφέραμε ότι η φιλοξενία δεν ίδιο μόνο των Ελλήνων, αλλά  των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, που το νοιώθουν και το κάνουν πράξη » !

Τα παραπάνω δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνη Ζερβός, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη Αγιονικολιώτικης αντιπροσωπείας στην πόλη Ramnicu Valcea, όπου μετά από απόφαση του Δ.Σ ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση υπογραφής του πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων.

agios-nikolaos2

Πρόκειται για μια περιοχή -όπως δήλωσε ο κ. Ζερβός – με άλλες αφετηρίες, που ωστόσο δίνει την δυνατότητα στον δικό μας δήμο,  ν΄αξιολογήσει τον τρόπο λειτουργίας των αυτοδιοικητικών θεμάτων και ενδεχομένως ν αναζητήσει τις δυνατότητες σύγκλισης σε βάθος  χρόνου.

Πέραν των τυπικών θεμάτων της αδελφοποίησης, όπως ο ίδιος ανέφερε, ζητήματα τουρισμού (θεραπευτικός κ.α), καθώς και θέματα που αφορούν στην συνεργασία επιχειρηματικών τομέων, αναμένεται να συζητηθούν στο αμέσως επόμενο χρονικο διάστημα, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από τους επιχειρηματίες της περιοχής, προκειμενου να διευρυνθεί, περαιτέρω η δυνατότητα συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων, πέραν των τυπικών -όπως ορίζει το πρωτόκολλο – ανταλλαγών επίσημων αντιπροσωπειών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση