HomeΚΡΗΤΗΤα μηνύματα για την τουριστική κίνηση της Κρήτη το 2019, από την WTM 2017 του Λονδίνου

Τα μηνύματα για την τουριστική κίνηση της Κρήτη το 2019, από την WTM 2017 του Λονδίνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από το Λονδίνο και τη Διεθνή Έκθεση World Travel Market 2018 ήρθαν τα πρώτα μηνύματα για την τουριστική κίνηση στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2019.

Η έκθεση που προσελκύει κάθε χρόνο το σύνολο των στελεχών της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας έδωσε το στίγμα της, με την Chnaris H.M.D.C. να παρουσιάζει τις προτάσεις της και να προβάλει όλες τις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες της εταιρείας με δικό της stand στο Ελληνικό περίπτερο και στο Κυπριακό.

Πολλές ήταν και εφέτος οι επαφές που πραγματοποίησαν τα στελέχη της εταιρείας με τους tour operators και τους ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τις τάσεις και επηρεάζουν τις τουριστικές ροές κάθε χρόνο, με τα πρώτα μηνύματα για το 2019 να κάνουν λόγω για μια ιδιαίτερη χρονιά.

Κι αυτό, επειδή Τουρκία και Αίγυπτος έχουν ανακάμψει πλήρως τουριστικά και αναμένεται να αποτελέσουν δυνατούς ανταγωνιστές της χώρας μας, έχοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα των αρκετά χαμηλότερων τιμών.

Ο Γενικός Δ/ντης και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting S.A. κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η Chnaris H.M.D.C. για μια ακόμα χρονιά έδωσε δυναμικά το παρών και σε αυτό το διεθνές τουριστικό γεγονός, μια έκθεση ορόσημο για την πορεία της τουριστικής κίνησης.

Συνεχίζουμε την εκστρατεία μας και με τις εκθέσεις που ακολουθούν, θα βρισκόμαστε τους επόμενους μήνες στην καρδιά όλων των σημαντικών τουριστικών γεγονότων με στόχο να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία. Και θα πρέπει όλοι να έχουμε κατά νου ότι δεν θα είναι και τόσο εύκολη χρονιά το 2019.

Αυτό που αποκόμισα εγώ προσωπικά, είναι ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όλοι οι tour operators είναι μαζεμένοι όσον αφορά τον τουρισμό στην Κρήτη και στα υπόλοιπα νησιά (δεν αναφέρομαι στον τουρισμό της Αθήνας, ο οποίος θα είναι σε άνοδο), διότι υπάρχει μεγάλη μείωση στην Πολωνία, μείωση στην Αγγλία, μείωση στη Γερμανία, μείωση στη Γαλλία και γενικότερα θα υπάρξει μείωση στα έσοδα, εκτός και αν υπάρξει πάλι κάποια τρομοκρατική ενέργεια στις ανταγωνιστικές χώρες.

Όλοι όσοι εμπλεκόμαστε με τον τουρισμό, οφείλουμε να ισχυροποιήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τις θέσεις μας, να ανταπεξέλθουμε στον σκληρό, διεθνή ανταγωνισμό και να προνοήσουμε εγκαίρως, έτσι ώστε να μην βρεθούμε μπροστά σε όχι και τόσο ευχάριστες «εκπλήξεις» το 2019».

Η World Travel Market

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι μια από τις μεγαλύτερες για τον τουρισμό. Στην World Travel Market γίνετε κάθε χρόνο ο ετήσιος απολογισμός της χρονιάς που φεύγει, φαίνονται οι τάσεις της επόμενη χρονιάς, αναπτύσσονται νέες συνεργασίες και καθορίζονται τα τουριστικά ρεύματα για όλο τον κόσμο.

Στόχος της Chnaris H.M.D.C. με τη συμμετοχή της στην έκθεση, είναι να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη προβάλλοντας όλα τα πλεονεκτήματα, τις ιδανικές συνθήκες φιλοξενίας, την ιστορία και τον πολιτισμό μας, αλλά και το υψηλό επίπεδο των συνεργαζόμενων με την εταιρεία τουριστικών καταλυμάτων.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση