HomeΕΛΛΑΔΑΞεσπά η μάνα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Κλέφτη, δολοφόνε, ψεύτη»

Ξεσπά η μάνα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Κλέφτη, δολοφόνε, ψεύτη»

Ακόμη αναζητεί τη σορό του παιδιού της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ξέσπασε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας σε βάρος του 73χρονου οικογενειακού φίλου που θεωρεί ότι κρύβεται πίσω την απαγωγή και τη δολοφονία του γιου της, τον Αύγουστο του 2012. «Είναι κλέφτης, δολοφόνος, ψεύτης. Και αυτός και η γυναίκα του» φώναξε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου στην κατάθεσή της στο δικαστήριο. Με κλάματα και με λυγμούς, η χαροκαμένη μάνα, που ακόμη αναζητεί τη σορό του παιδιού της, αφού ολοκλήρωσε την κατάθεσή της αποχώρησε υποβασταζόμενη από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Μετά την κατάθεση της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου η δίκη συνεχίστηκε με την κατάθεση του εξαδέλφου του Μάριου. Ο συγκεκριμένος μάρτυρας «έδειξε» και εκείνος προς την πλευρά του 73χρονου, ο οποίος σε πρώτο βαθμό είχε καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη ενώ η σύζυγος του, επίσης κατηγορουμένη στην υπόθεση, σε κάθειρξη 18ετών. Στους υπόλοιπους κατηγορούμενους το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε επιβάλλει ποινές κάθειρξης έως έξι ετών.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή του ο εξάδελφος του Μάριου, ο 73χρονος προσπαθούσε να αποτρέψει την οικογένεια από το να ενημερώσει την αστυνομία για την εξαφάνιση. «Μην το πείτε σε κανέναν, δε θα πάτε στην αστυνομία μας είπε ο κατηγορούμενος» ανέφερε ο μάρτυρας συμπληρώνοντας πως συμβούλευσε την θεία του και μητέρα του Μάριου, να δανειστεί χρήματα ώστε να πληρώσει τα λύτρα των 620.000 ευρώ.

Μάλιστα, στη συνέχεια της κατάθεσής του ο εξάδελφος του Μάριου τόνισε πως εκείνος δεν θα έφευγε μόνος από το σπίτι του. «Δεν είχε λόγο. Μία χαρά περνούσε. Ο Μάριος ήθελε να ζήσει. Κάναμε σχέδια για τις διακοπές», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, στο δικαστήριο κατέθεσε και ένας φίλος του Μάριου, ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης πως ο Μάριος έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Την ίδια ώρα, ο κατηγορούμενος σηκώθηκε από το εδώλιο και τον ρώτησε: «Εσύ δεν είσαι που μου έδωσες κλωτσιά στο πρωτόδικο δικαστήριο;» για να ακούσει το μάρτυρα να του απαντά: «Ναι. Και λίγες έφαγες. Το παιδί πού το έχεις;».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση