HomeΣΠΟΡΕκδήλωση «Αθλητισμού Έπαινοι 2018»

Εκδήλωση «Αθλητισμού Έπαινοι 2018»

Από το Δήμο Πλατανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Πλατανια με το Νομικό Πρόσωπο ΔΔ , επιβράβευσε για άλλη μια χρόνια εν ενεργεία αθλητές & προπονητές , καθώς και παλαίμαχους αθλητές και βετεράνους παράγοντες όπως και αθλητικά σωματεία. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία , στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι , το Σάββατο 10 Νοεμβρίου. Συνολικά βραβεύτηκαν 154 αθλητές & σωματεία,35 προπονητές ,13 παλαίμαχοι και 10 βετεράνοι παράγοντες αθλητικών σωματείων Δήμου Πλατανιά.
ekdilosi-athlitismou-epeni-10-11-18-13

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.Πολυχρόνης Σημαντηράκης στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι “ ….είναι μια θεσμοθετημένη τώρα και 4 χρόνια εκδήλωση , προς τιμήν όλων αυτών των ανθρώπων που ασχολούνται και προσφέρουν από διάφορες θέσεις στον αθλητισμό , αφιερώνοντας χρόνο από την καθημερινότητα τους . Είναι το ελάχιστον που κάνουμε , ως Δήμος , σε αυτούς τους ανθρώπους.

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης , φέτος , είναι ο συνδημότης μας , 6ος Ολυμπιονίκης στο Αθήνα 2004 και 6ος Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Τυνησία το 2005 , με την Εθνική ομάδα Χάντμπολ ,κ. Κοκολοδημητράκης Νικιόλαος , παράδειγμα προς μίμηση , για τους μικρούς μας αθλητές….”

ekdilosi-athlitismou-epeni-10-11-18-6

Ενώ στο μήνυμα μου ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Γιάννης Μαλανδράκης, λόγω της παρουσίας του, στο Μαραθώνα, στις εκδηλώσεις για τον αυθεντικό μαραθώνιο της Αθήνας , έκανε αναφορά”… στη σημασία του αθλητισμού τον οποίο η δημοτική αρχή προάγει με παρεμβάσεις αναβάθμισης των υπαρχουσών αθλητικών υποδομών αλλά και με τον σχεδιασμό και την ολοκλήρωση μελετών για νέες αθλητικές εγκαταστάσεις. Τέλος, συνεχάρη όλους τους βραβευόμενους για τις επιτυχίες τους και το ΝΠΔΔ για την οργάνωση της εκδήλωσης, της οποίας το μήνυμα, όπως τόνισε, πρέπει να είναι η ώθηση μικρών και μεγάλων στον αθλητισμό….”

Στις βραβεύσεις έδωσαν το παρόν η Βουλευτής Χανίων Κα Βάλια Βαγιωνάκη, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι & ο Γ.Γ. του Δήμου Πλατανια , τα μέλη του ΔΣ του Νομικού Προσώπου του Δήμου, όπως και πλήθος κόσμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση