HomeΚΟΣΜΟΣΗ Daily Mail αποθεώνει τη χθεσινή εμφάνιση της Μπαζιάνα στο Παρίσι

Η Daily Mail αποθεώνει τη χθεσινή εμφάνιση της Μπαζιάνα στο Παρίσι

Την χαρακτήρισε «σαγηνευτική»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Daily Mail, σε σημερινό της δημοσίευμα, σχολιάζει εκτενώς τις εμφανίσεις των Πρώτων Κυριών, το βράδυ του Σαββάτου, στο Παρίσι, στο γεύμα που παρέθεσε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το δείπνο, το οποίο παρέθεσε ο κ. Μακρόν και η σύζυγός του προς τους ηγέτες και τις-τους συζύγους τους, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Orsay, όπου φιλοξενείται έκθεση αφιερωμένη στις περιόδους Μπλε και Ροζ του Πικάσο.

peristera1

Τα σχόλια της Daily Mail για τη σύζυγο του Έλληνα πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα, ήταν… αποθεωτικά, χαρακτηρίζοντάς την «σαγηνευτική»!

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα των φωτογραφιών του πρωθυπουργικού ζεύγους, γράφει: «Η Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ήταν σαγηνευτική επιλέγοντας ένα φόρεμα με βαθύ κόκκινο με πάνελ δαντέλα πάνω από το γόνατο».

«Πρωταθλήτρια» όμως ανέδειξε τη σύζυγο του Αμερικανού πρόεδρου, Μελάνια Τραμπ, η οποία όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «έκλεψε την παράσταση». Όσο για την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και σύζυγο του οικοδεσπότη, Μπριζίτ Τρονιέ, τονίζει πως ήταν «τέλεια» και πλήρως εναρμονισμένη με τον σύζυγό της, επιλέγοντας ένα βαθύ μπλε φόρεμα και τζάκετ.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση