HomeHL-GreeceΗ απάντηση του Τσοχατζόπουλου για τα 19 εκατ. ευρώ

Η απάντηση του Τσοχατζόπουλου για τα 19 εκατ. ευρώ

«Θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για «κέντρα που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή» του κάνει λόγο ο Άκης Τσοχατζόπουλος απαντώντας σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τίτλο «Θησαυρός σε σπίτι πολιτικού του ΠΑΣΟΚ» και υπέρτιτλο «Βρέθηκαν 19.000.000 ευρώ σε ειδική κρύπτη. Είναι του Άκη;»

Σε γραπτή δήλωσή του ο πρώην υπουργός συνδέει το δημοσίευμα με την προσπάθεια κάποιων να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών ενόψει της απόφασης του Αρείου Πάγου επί της αναίρεσης που έχει καταθέσει μετά την καταδίκη του για ξέπλυμα βρόμικου χρηματος από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«…Μετά και την χθεσινή επίσημη Ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ έλαβε χώρα περιστατικό, όπου ειδικές δυνάμεις της εφόρμησαν σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό και εντόπισαν σε «κρύπτη» τεράστια ποσά, που δήθεν ανήκουν σε μένα, οι φτηνοί συκοφάντες και λασπολόγοι της εφημερίδας θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Δεν το έκαναν βεβαίως τυχαία. Γνωρίζουν ότι αναμένεται η έκδοση απόφασης από τον Άρειο Πάγο στην αναίρεση μου και θεωρούν ότι με τον χυδαίο αυτόν τρόπο θα μπορούσαν να επηρεάσουν την κρίση των δικαστών εναντίον μου. Σπεύδουν όμως – παράλληλα – να προσφέρουν και τις «υπηρεσίες» τους σε διάφορα «κέντρα» που εργάζονται για την ολοσχερή εξόντωσή μου.

H κοινωνία έχει πλέον γυρίσει οριστικά την πλάτη σε τέτοιου είδους στημένα παιχνίδια, που όλοι γνωρίζουν ποια συμφέροντα εξυπηρετούν ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή…».

Enikos.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση