HomeΣΠΟΡΝίκκι Παπαβασιλείου: «Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη…»

Νίκκι Παπαβασιλείου: «Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη…»

Χαμηλοί τόνοι από τον τεχνικό του Εργοτέλη μετά το διπλό επί της Σπάρτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το 3 στα 3 έκανε ο Εργοτέλης με το εκτός έδρας 2-0 κόντρα στη Σπάρτη, ένα τρίποντο που ο Νίκκι Παπαβασιλείου το χαρακτήρισε στη συνέντευξη Τύπου απόλυτα δίκαιο.

Πάντως, ο τεχνικός των Ηρακλειωτών δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, λέγοντας ότι είναι πολύ νωρίς να μιλήσει κανείς για την πρωτιά.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η νίκη μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλή άμυνα, με πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές πίσω από την μπάλα. Το ότι κάναμε 15 τελικές προσπάθειες, δύο γκολ, ένα δοκάρι και κραυγαλέες ευκαιρίες σημαίνει πως δουλέψαμε πάρα πολύ στο γήπεδο.

Μπορεί να χάσαμε λίγο μετά το πρώτο γκολ τον ρυθμό μας με κάποια αβίαστα λάθη στις πάσες, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με καθαρό μυαλό, ελέγχαμε το παιχνίδι και βγήκαμε με πολύ καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση και δημιουργήσαμε ευκαιρίες που θα έκαναν ακόμη μεγαλύτερο το σκορ.

Για άλλη μια φορά θέλω να πω ότι είμαστε μια ομάδα που δουλέψαμε πάρα πολύ καλά το καλοκαίρι για να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που να ξέρει τι θέλει στο γήπεδο και τα παιδιά ανταποκρίνονται πάρα πολύ καλά. Κάναμε πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε με σοβαρότητα, με πολλή δουλειά και νομίζω πως με την αυτοπεποίθηση και την νοοτροπία που χτίζουμε θα κάνουμε τα παιχνίδια και πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Χρειάζεται αυτό το καλό ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να βγάλουμε παιχνίδι από πίσω, να βρούμε αυτοματισμούς, να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις και να βγάλουμε αυτό που κάνουμε από την αρχή της προετοιμασίας. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσουμε για πρώτη θέση. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να εξελίξουμε το παιχνίδι μας και να εξελιχθούν και τα παιδιά», είπε ο Παπαβασιλείου.

Ενώ για τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 0-1, σημείωσε: «Δεν έχω άποψη φυσικά και δεν μπορώ να σχολιάσω. Η διαιτησία πάντως ήταν πάρα πολύ καλή σε όλο το παιχνίδι.

Νομίζω όμως πως σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και είναι πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση