HomeHL-LifestyleΠρεμιέρα για Ρέμο-Βανδή: Μεγάλες επιτυχίες, τζαζ και αποθέωση από το κοινό

Πρεμιέρα για Ρέμο-Βανδή: Μεγάλες επιτυχίες, τζαζ και αποθέωση από το κοινό

Στο «Αθηνών Αρένα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε χθες η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα για ένα δυνατό δίδυμο. Ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή μάγεψαν το κοινό τους στο κατάμεστο «Αθηνών Αρένα».

Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα πλούσιο και διαχρονικό ρεπερτόριο ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες σε μια ολοκληρωμένη μουσική παράσταση.

Η Δέσποινα Βανδή σηματοδότησε και την μεγάλη της επιστροφή στη νύχτα, μετά από αρκετά χρόνια, όπου με την λαμπερή της εμφάνιση  και τις μεγάλες της επιτυχίες ενθουσίασε!

remos-bandh2

Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε η στιγμή του προγράμματος της, που ερμηνεύει επιτυχίες της σε jazz version με ένα πιάνο και ένα σαξόφωνο κλέβει τις εντυπώσεις.

Η ώρα που ο κορυφαίος ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος βγαίνει στη σκηνή με το μελωδικό «Που να ‘σαι» το «Αθηνών Αρένα» γίνεται Ένα και από εκεί η μία του επιτυχία διαδέχεται την άλλη και ο παλμός κρατάει ασταμάτητα μέχρι το πρωί.

remos-bandh1

Κορύφωση η συνάντηση των δύο καλλιτεχνών επί σκηνής με τις δικές τους επιτυχίες να τις μοιράζονται με ένα μαγαζί ασφυκτικά γεμάτο.

remos-bandh

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν και οι Κρυσταλλία, Τάνια Μπρεάζου και Στεφανία Ρίζου, ενώ μουσική παίζει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης.

Το «παρών» στη βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων η Υβόννη Μπόσνιακ, η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, η Μαρία Σολωμού, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Αργύρης Αγγέλου, η Σάσα Σταμάτη, ο Ιωσήφ Μαρινάκης με την Χρύσα Καλπάκη και πολλοί ακόμη!

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση