HomeHL-9Νέες θέσεις εργασίας στην Κρήτη

Νέες θέσεις εργασίας στην Κρήτη

Πρόσληψη δύο ατόμων στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέες θέσεις εργασίας ανοίγονται στην Κρήτη καθώς δύο άτομα ζητά να προσλάβει η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη τα δύο άτομα αναμένεται να καλύψουν παροδικές ανάγκες της Π.Ε. Λασιθίου που εδρεύει στον Άγιο Νικόλαο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις ειδικότητες Π.Ε. Μηχανικών (Πολιτικών Μηχανικών) και Τ.Ε. Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (εποπτών δημόσιας υγείας). Η σύμβαση θα είναι διάρκειας οκτώ μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτησης με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να υποβάλλουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της  υπηρεσίας στη διεύθυνση:

Περιφέρεια Κρήτης –Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου ,Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού, Τέρμα Πολυτεχνείου Τ.Κ.72100 Άγιος Νικόλαος, απευθύνοντάς την στο Τμήμα προσωπικού και Μισθοδοσίας υπόψιν  κυρίας Χειμωνίτη Κυριακής ή κυρίου Μαντζουράνη Κωνσταντίνου .

Τηλ επικοινωνίας 28413-40338 & 28413-40345.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 10 ημέρες και συγκεκριμένα από τις 09-11-2018 έως τις 19-11-2018.

Διαφήμιση
Διαφήμιση