Επεισοδιακές φαίνεται να είναι οι… εκλογές στο Εργατικό Κέντρο καθώς λίγη ώρα πριν την έναρξη της διαδικασίας σημειώθηκε «θερμό» επεισόδιο.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν γύρω στις 8 το πρωί με «πρωταγωνιστές» τον γραμματέα του ΕΚΗ, Γιάννη Βρέντζο και τον πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής Γιάννη Δουκιαντζάκη.

Οι δύο άνδρες φαίνεται πως ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση και ξεκίνησε ένας απίστευτος καυγά.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία που προσήγαγε τα δύο άτομα τα οποία πλέον βρίσκονται στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ)

«Τα σημερινά επεισόδια στο ΕΚΗ δεν τιμούν την ιστορία του.

Έρχονται να επιβεβαιώσουν με τον πιο γλαφυρό τρόπο τις καταγγελίες της ΔΑΣ μπροστά στο Συνέδριο και τις αρχαιρεσίες του Εργατικού Κέντρου. Η δυσωδία του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί. Η μάχη της καρέκλας στην οποία επιδίδονται δεν έχει καμία σχέση με τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων. Τσακώνονται για το ποιος θα απολαμβάνει τα προνόμια της προάσπισης των συμφερόντων της  μεγαλοεργοδοσίας.

Η ΔΑΣ καλεί τους αντιπροσώπους να διαισθανθούν την ευθύνη που έχουν για να καθαρίσει το ΕΚΗ από αυτή την κατάσταση, να συμπορευτούν με τη μόνη συγκροτημένη και συμπαγή δύναμη που προασπίζει τα συμφέροντα των εργαζομένων και μπορεί να διασφαλίσει τον αγωνιστικό προσανατολισμό του Εργατικού Κέντρου κόντρα σε κάθε Κυβέρνηση, τη μεγαλοεργοδοσία και τους ανθρώπους της στο εργατικό κίνημα.

Τώρα είναι η ώρα ο καθένας πρέπει να αναμετρηθεί με το μπόι των εργαζομένων που εκπροσωπεί, να βάλει το συμφέρον της εργατικής τάξης πάνω από όλα.

Τώρα να πάρει την απόφαση και να στηρίξει τη ΔΑΣ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση