HomeHL-LifestyleΤην πιο διάσημη νταντά του Χόλιγουντ προσέλαβαν Μέγκαν και Χάρι

Την πιο διάσημη νταντά του Χόλιγουντ προσέλαβαν Μέγκαν και Χάρι

Την πήραν από τον Κλούνεϊ, τον Τίμπερλεϊκ και τον Ντέιμον

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί μόλις να ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μαρκλ αλλά οι μέλλοντες γονείς προνόησαν ήδη να βρουν μία σούπερ γκουβερνάντα για το νέο μέλος της οικογένειάς τους που με το καλό θα έρθει στη ζωή τέλος Απριλίου 2019.

Η νταντά που βρήκε το πριγκιπικό ζευγάρι έχει εργαστεί για τα δίδυμα του Κλούνεϊ και της Αμάλ, την Τζέσικα Μπίελ και τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ αλλά και τον Ματ Ντέιμον.

Πρόκειται για μία γκουβερνάντα που αναλαμβάνει παιδιά διασήμων, λέγεται ότι έχει αναθρέψει περισσότερα από 250 μωρά μέσα σε 30ετή καριέρα, ενώ τελευταία της συνεργασία ήταν με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος φέρεται να συνέστησε την Κόνι Σίμπσον στον πρίγκιπα και τη Δούκισσα του Σάσεξ.

Η Σίμπσον από το Μομπίλ της Αλαμπάνα είναι γνωστή ως «Νταντά Κόνι» σε πρώην εργοδότες της. Θεωρείται γκουρού του lifestyle και αναμένεται να βοηθήσει τους νέους γονείς Χάρι και Μέγκαν. Η νταντά θα μεγαλώσει το παιδί μαζί με τη μαμά της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ.

Βιβλίο με τις εμπειρίες της

Η διάσημη γκουβερνάντα των σταρ του Χόλιγουντ, η γνωστή Νάνι Κόνι, έκλεισε συμφωνία με εκδοτικό οίκο Gallery Books για να γράψει βιβλίο σχετικά με τις εμπειρίες της.

Η αγαπημένη πολλών διάσημων τέκνων θα ξεκινήσει την ιστορία της ζωής της από τα παιδικά της χρόνια στο Μόμπαϊλ της Αλαμπάμα και μετά θα μιλήσει για τον χρόνο που πέρασε με οικογένειες όπως αυτή του Ματ Ντέιμον, της Έμιλι Μπλαντ και του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

Το βιβλίο θα περιλαμβάνει και βίντεο τα οποία είναι διαθέσιμα και μέσα από την εφαρμογή της διάσημης γκουβερνάντας.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση από το ζεύγος Αμάλ-Κλούνεϊ στην οποία λένε, ότι τους άρεσε πολύ να την έχουν ως γκουβερνάντα και θα ήθελαν και οι ίδιοι να την έχουν γκουβερνάντα τους αν ήταν μωρά ξανά.

Η Κόνι Σίμσον, αναλαμβάνει νεογέννητα και τα φροντίζει μέχρι να γίνουν τεσσάρων μηνών. Φροντίζει όμως και γενικότερα την οικογένεια, παρέχοντας συμβουλευτική και καθοδήγηση στους γονείς. Όπως λέει η ίδια μέχρι στιγμής έχει φροντίσει πάνω από 250 βρέφη.

parapolitika.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση