HomeHL-MarketΝέα εκπομπή «Τhe Foodtellers: Vol.1 με τον Βασίλη Χατζόπουλο» έρχεται στο IGTV από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Νέα εκπομπή «Τhe Foodtellers: Vol.1 με τον Βασίλη Χατζόπουλο» έρχεται στο IGTV από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Γνώρισε το Instagram TV του IEK ΑΚΜΗ και κάνε την καθημερινή cooking routine σου πιο fun!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ συνεχίζει να πρωτοπορεί τόσο εκπαιδευτικά όσο και στο σύγχρονο digital κόσμο με την ιδιαίτερα ενεργή παρουσία του και στα Social Μedia, για την οποία αναδείχθηκε Νο1 δύναμη στα Education Leaders Awards 2018, τον πλέον καταξιωμένο θεσμό που βραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στο χώρο της εκπαίδευσης.

Στα πλαίσια των αυξανόμενων και πολλαπλά καινοτόμων ενεργειών του, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ λανσάρει μια πρωτότυπη εκπομπή μαγειρικού lifestyle με τίτλο «Τhe Foodtellers: Vol.1 με τον Βασίλη Χατζόπουλο», στο νέο feature του Instagram, το IGTV.

Η εκπομπή «Τhe Foodtellers: Vol.1», που εγκαινιάζει τον 1ο κύκλο της με τον ανερχόμενο chef και συνεργάτη του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Βασίλη Χατζόπουλο, θα παρουσιάζει με φρέσκο και ανατρεπτικό τρόπο καθημερινές και εύκολες συνταγές …with a twist, για όλους όσοι αγαπούν το food lifestyle και τις gourmet γεύσεις.

Το Instagram με τη συμπλήρωση του ενός δισεκατομμυρίου ενεργούς χρήστες λάνσαρε τη νέα υπηρεσία IGTV. Η νέα εφαρμογή διαφοροποιείται από το YouTube και το Facebook Watch από το γεγονός ότι το βάρος πέφτει καθαρά στον mobile χρήστη, με τα βίντεο να εμφανίζονται σε κάθετη διάταξη.

Mείνετε συντονισμένοι στο Ιnstagram TV του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αυτή την Παρασκευή 09/11, και κάθε Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα, για να απολαμβάνετε τη νέα εκπομπή που θα γίνει συνήθεια στους insta & food lovers!

Instagram: https://www.instagram.com/iekakmiedu/

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση