HomeHL-LifestyleΣτην πιο δημοφιλή λίστα του MTV ο dj «KonCept» και οι VEGAS

Στην πιο δημοφιλή λίστα του MTV ο dj «KonCept» και οι VEGAS

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διεθνή καριέρα πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια ο KonCept, ο οποίος κάνει δυναμικό come back, παρουσιάζοντας στο κοινό ένα καινούριο δικό του mainstream χορευτικό τραγούδι το οποίο κυκλοφορεί παγκόσμια από την Universal UK και Proto Music με τον τίτλο «Doin’ it».

Ο δημοφιλής παραγωγός και dj σε συνεργασία με τους εκρηκτικούς «Vegas» που απογείωσαν το τραγούδι φωνητικά, έχουν ήδη συγκεντρώσει τις καλύτερες κριτικές τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ελλάδα.
Ο KonCept έχει παίξει σε μερικούς από τους μεγαλύτερους μουσικούς χώρους σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, ενώ τα τελευταία δικά του αγγλόφωνα τραγούδια, «DirtyTalk» και «NonStop» παίζονται ακόμα στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η πρόσφατη δική του διασκευή του παγκόσμιου hit των BonJovi «YouGiveLove A Bad Name» κατάφερε να φτάσει στη θέση 14 των DanceCharts του Ηνωμένου Βασιλείου.
Σίγουρα, από τους πολύ λίγους Έλληνες παραγωγούς που επιμένει και μπορεί να βρίσκεται στις μουσικές λίστες των μουσικών charts ανάμεσα στα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής σήμερα όπως είναι ο CalvinHarris και ο DavidGuetta.
Οι Vegas είναι ελληνικό urbanpop μουσικό συγκρότημα που αποτελείται από τρία μέλη, τον ZeRaw, την Κατερίνα Κουκουράκη στα φωνητικά και τον DJAirth στα decks και δημιουργήθηκε το 2009.

Έχοντας στο ενεργητικό τους εκατοντάδες συναυλίες ανά την Ελλάδα και την υφήλιο και αμέτρητα hits έχοντας κερδίσει με το σπαθί τους την αγάπη του κοινού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση