HomeHL-9Η Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης ΑΕ στο πλευρό της ακαδημαϊκής κοινότητας

Η Κρητική εταιρεία Χαλκιαδάκης ΑΕ στο πλευρό της ακαδημαϊκής κοινότητας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον νέο κύκλο δράσεων με τίτλο «Γνωρίζοντας τη βιομηχανία μας» που ξεκίνησε το ΤΕΙ Κρήτης, εγκαινίασε η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε.

Η Κρητική εταιρεία ήταν η πρώτη που παρουσίασε το όραμα, την φιλοσοφία και τους στόχους της σε μια δράση που σκοπό έχει να φέρει πιο κοντά τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα.

Η Χαλκιαδάκης Α.Ε. όπως είναι γνωστό άλλωστε, συνεργάζεται εδώ και 3 περίπου χρόνια με το ΤΕΙ Κρήτης έχοντας υλοποιήσει ουσιαστικά και καινοτόμα επιχειρηματικά και ερευνητικά προγράμματα. Ξεχωρίζουν, ανάμεσα σε άλλα, το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης φυτικών υπολειμμάτων (πιλοτικό αλλά με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα), η έρευνα για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αλλά και τα σεμινάρια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Στην εκδήλωση, εκτός από την εταιρική παρουσίαση, ακολούθησε διάλογος παρουσία του Πρύτανη του ΤΕΙ Κρήτης Νίκου Κατσαράκη, του Αντιπρύτανη Θρασύβουλου Μανιού και εκπροσώπων καθηγητών από όλα τα τμήματα του Ιδρύματος.

Επίσης, έγιναν συζητήσεις σε επί μέρους ομάδες για νέες δράσεις και συνέργειες που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν, με τη συμμετοχή των εκπροσώπων  της Χαλκιαδάκης Α.Ε., Χριστίνα Χαλκιαδάκη, Μιχάλη Κουκουβά από τη δ/νση πωλήσεων , Μιχάλη Τζαγκαράκη από την δ/νση Marketing, Γιώργο Κουζούκα από την Τεχνική δ/νση και Στέφανο Χαλκιαδάκη από τη δ/νση  Μηχανογράφησης και καθηγητών και φοιτητών του Ιδρύματος.

Σε δηλώσεις της η Χριστίνα Χαλκιαδάκη ανέφερε: «Με μεγάλη μας χαρά ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση του ΤΕΙ Κρήτης προκειμένου να υπάρχει μια αλληλεπίδραση με την ερευνητική και ακαδημαϊκή κοινότητα του νησιού μας.

Οι πόρτες της Χαλκιαδάκης Α.Ε. είναι ανοικτές για όλα τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας του ΤΕΙ Κρήτης. Οδεύουμε στην 3η χρονιά στενής συνεργασίας μας με το ΤΕΙ Κρήτης, είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία τόσο σε ερευνητικό όσο και σε εκπαιδευτικό επίπεδο και πιστεύω ότι μαζί θα χτίσουμε την καινοτομία και θα αξιοποιήσουμε το ερευνητικό δυναμικό του νησιού μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση