HomeHL-9Το τελευταίο “αντίο” στον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Το τελευταίο “αντίο” στον Κωνσταντίνο Κατσίφα

Πλήθος κόσμου θα παραστεί στην κηδεία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα θα πουν στις 14.00 ώρα Ελλάδας οι γονείς, συγγενείς, φίλοι και περισσότεροι από 2000 ομογενείς και Ελλαδίτες που αναμένεται να φτάσουν στους Βουλιαράτες.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στους Βουλιαράτες από τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου Δημήτριο. Επικήδειους θα αναγνώσουν φίλοι του 35χρονου, ενώ το ηπειρωτικό μοιρολόι θα ακουστεί από τον γνωστό ερμηνευτή των τραγουδιών της Ηπείρου, Σάββα Σιάτρα.

Στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην Κακκαβιά τα αστυνομικά μέτρα είναι αυξημένα, κυρίως από την αλβανική πλευρά και ενισχύονται οι έλεγχοι σε ΙΧ εκπροσώπων βορειοηπειρωτικων σωματείων, ενώ ήδη έχουν περάσει τα πρώτα πούλμαν από την Ελλάδα στην Αλβανία προκειμένου να παραστούν στην κηδεία άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία έφτασε χθες στους Βουλιαράτες το φέρετρο με τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα, του 35χρονου ομογενή, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των ειδικών δυνάμεων της Αλβανικής αστυνομίας ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Μετά από 11 ημέρες ταλαιπωρίας των γονιών και ασέβειας προς τον νεκρό από τις αλβανικές Αρχές η σορός έφτασε λίγο μετά τις 16:00 της Τετάρτης στο χωριό.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στο πατρικό του προκειμένου να θρηνήσουν και να αποχαιρετήσουν τον 35χρονο.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας φορούσε στρατιωτική περιβολή ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα αλβανικά ΜΜΕ θα ταφεί με τα στρατιωτικά ρούχα του.

ant1news.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση