HomeΕΛΛΑΔΑΥπουργείο Οικονομικών: Ο Μητσοτάκης επαναλαμβάνει εμμονικά ψέματα

Υπουργείο Οικονομικών: Ο Μητσοτάκης επαναλαμβάνει εμμονικά ψέματα

Τι απαντούν κύκλοι του υπουργείου στον πρόεδρο της ΝΔ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για εμμονική επανάληψη αναληθειών στον δημόσιο λόγο, η οποία και υπονομεύει τη βιωσιμότητα του αφηγήματος ενός κόμματος, κατηγορούν τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη χθεσινή ομιλία του, κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών, προσθέτοντας παράλληλα ότι στην προκειμένη περίπτωση, όπου υπάρχει ένδεια αφηγήματος και επιχειρημάτων, απλώς δικαιολογείται.

Σύμφωνα με τους παράγοντες του υπουργείου που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στη χθεσινή ομιλία του στην Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας με θέμα τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συνταγματική αναθεώρηση, ο κ. Μητσοτάκης ανέσυρε, για πολλοστή φορά και με εντυπωσιακή επάρκεια λαϊκιστικής γλαφυρότητας, ορισμένα από τα προσφιλή κλισέ του:

* Το ένα της φανταστικής εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας και των αρχαιολογικών χώρων στην ΕΕΣΥΠ (Υπερταμείο) από την κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών.

* Το άλλο της δήθεν σκανδαλώδoυς παράτασης της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Μάλιστα, οι ίδιοι κύκλοι του υπουργείου υπενθυμίζουν για τα θέματα αυτά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών (Δελτία Τύπου: για τα ακίνητα στις 10 Οκτωβρίου και την απάντηση στη ΝΔ για το αεροδρόμιο στις 16 Οκτωβρίου).

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση