HomeHL-SportsΈχει υψηλές βλέψεις ο Γιάννης Μπουτσάκης

Έχει υψηλές βλέψεις ο Γιάννης Μπουτσάκης

Ο άσος του Εργοτέλη έθεσε ως στόχο τη Σούπερ Λίγκα 2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξαιρετικά έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο Εργοτέλης, αφού έχει μέχρι στιγμής 2 στα 2.

Ο Γιάννης Μπουτσάκης στάθηκε στην αλλαγή που έχει συντελεστεί στην ομάδα φέτος, σημειώνοντας ότι όλοι είναι πιο δεμένοι και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο.

Μάλιστα, χαρακτήρισε εφικτό τον στόχο της συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα 2.

«Σε σχέση με πέρυσι που άργησε η ομάδα να δημιουργηθεί και ήταν δύσκολα τα πράγματα, με αποτέλεσμα να αργήσουμε να ξεκινήσουμε και να βρούμε τα πατήματά μας, φέτος είμαστε πιο δεμένοι.

Είμαστε ένα χρόνο ίδια ομάδα. Έχουμε κάνει καλή αρχή και θα προσπαθήσουμε να το συνεχίσουμε έτσι. Η ομάδα αποτελείται από νέους παίκτες, εξελίξιμους με πολύ ταλέντο. Αυτό συνεχίζεται και φέτος, όπως πέρυσι και πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Στόχος του Εργοτέλη είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι και όπου μας οδηγήσει αυτό. Θεωρώ ότι είναι εφικτός στόχος η Super League 2. Αυτός, άλλωστε, είναι και πρωταρχικός μας στόχος. Σκοπός είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να παίζουμε όμορφο και ωραίο ποδόσφαιρο, να βλέπουμε κάθε ματς χωριστά και να κερδίζουμε.

Ίσως φέτος υπάρχει σταθερότητα στην ομάδα. Κοιτάμε και το αποτέλεσμα γιατί αυτό θα μας οδηγήσει ψηλά. Ταυτόχρονα θέλουμε να παίζουμε καλό και εξίσου επιθετικό και αμυντικό ποδόσφαιρο», είπε στην τηλεόραση Creta.

Όσον αφορά τις άλλες ομάδες της Κρήτης στην κατηγορία, σχολίασε: «Ο Πλατανιάς έχει κάνει καλή αρχή. Ο Ηρόδοτος έφερε θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα του. Ο ΑΟΧ-Κισσαμικός είναι μια αξιόλογη ομάδα και είναι σημαντική η νίκη που κάναμε εμείς στην έδρα του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση