HomeΕΛΛΑΔΑΣτα δικαστήρια η μητέρα της Ζέμπερη

Στα δικαστήρια η μητέρα της Ζέμπερη

Δάγκωσε το χέρι ιερέα και του τράβηξε τα γένια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ανείπωτος πόνος της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη από τον άδικο χαμό της κόρης τους, προκαλεί εντάσεις.

Μία από αυτές προκλήθηκε στο νεκροταφείο τον περασμένο Ιούνιο, κατά την διάρκεια δέησης στο μνήμα της 33χρονης εφοριακού. Η οικογένεια της Δώρας ήρθε σε «σύγκρουση» με τον παππά, με την μητέρα της να υποστηρίζει ότι ήταν επιθετικός απέναντι της και πως την καθύβρισε. Στον αντίποδα ο παππάς υποστηρίζει ότι η μητέρα του επιτέθηκε, τον δάγκωσε στο δάχτυλο και του τράβηξε τα….γένια! Για αυτό το περιστατικό, οι δύο πλευρές έχουν αλληλομυνηθεί, ενώ η οικογένεια της Δώρας κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, ζητώντας να μην ξαναβγεί σε τηλεοπτική εκπομπή και να μην τους ξαναπλησιάσει, όταν βρίσκονται στον τάφο της 33χρονης.

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων όμως έχει καταθέσει και ο ιερέας, ζητώντας να μείνει μακρυά του η οικογένεια της Δώρας!

Κατά την διάρκεια της συζήτησης σήμερα στο δικαστήριο, φίλης της οικογένειας Ζέμπερη υποστήριξε ότι το παππάς ήταν εμμονικός με την Δώρα, και πως κατά την διάρκεια του μνημοσύνου της επιτέθηκε με μία ομπρέλα. Πρόσθεσε μάλιστα ότι «βγαίνει» σε τηλεοπτικές εκπομπές και θίγει την μνήμη της Δώρας, λέγοντας ότι ειχε ψυχολογικά προβλήματα και ότι ο ίδιος της έκανε υποδείξεις να επισκεφθεί ψυχολόγο.

Στην δικαστική αίθουσα όμως, ακούστηκε και η άλλη άποψη: Μάρτυρας από την πλευρά του ιερέα, υποστήριξε ότι είδε σε κάποια στιγμή τον παππά να τρέχει και πίσω του να τον κυνηγούν μέλη της οικογένειας Ζέμπερη. «Δολοφόνε» του φώναζαν, με τον κόσμο να προσπαθεί να ηρεμήσει την μητέρα και την αδελφή της Δώρας. Όπως είπε ο μάρτυρας, ο ιερέας μπήκε μέσα στην εκκλησία για να γλυτώσει, με την μητέρα να τον δαγκώνει στο δάχτυλο και να του τραβάει τα γένια….

Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες…

 iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση