HomeΚΡΗΤΗΕργατικό Κέντρο: Οι δηλώσεις περί νόθων αντιπροσώπων προσβάλλουν την ιστορία

Εργατικό Κέντρο: Οι δηλώσεις περί νόθων αντιπροσώπων προσβάλλουν την ιστορία

Τι απαντά το ΕΚΗ ενόψει για τη διαμάχη με φόντο τις εκλογές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και των συνδικαλιστών του ΚΚΕ απαντά με ανακοίνωσή του το ΕΚΗ επισημαίνοντας τα εξής:

«Σε κατάσταση πανικού βρίσκονται οι Συνδικαλιστές του ΚΚΕ, όντως τρομοκρατημένοι όσο πλησιάζει η ώρα της ετυμηγορίας από τους εργαζόμενους του νομού μας στις επερχόμενες αρχαιρεσίες του ΕΚΗ.

Με αστείες δικαιολογίες προσπαθούν να φρενάρουν ακόμα και τις διαδικασίες προκήρυξης του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του ΕΚΗ, ενώ φτάνουν ακόμα και στο σημείο να μιλούν και για δήθεν  νόθους αντιπροσώπους, χωρίς καν να τολμούν να τους κατονομάσουν.

Θα πρέπει, επιτέλους, οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ να καταλάβουν ότι οι εργαζόμενοι, ενδιαφέρονται για την επίλυση των εργασιακών τους προβλημάτων, που καθημερινά τους απασχολούν. Περιμένουν στο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο να παρουσιαστεί ένα πρόγραμμα δράσης για την ανάκτηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων και όχι να διεξαχθεί ένα συνέδριο για  τα «κουκιά».

Επιτέλους το ΠΑΜΕ-ΚΚΕ θα πρέπει να σταματήσει να αποτελεί την «πατερίτσα» του συστήματος και να πάψει να επενδύει στον διχασμό και στην διάσπαση του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Την απάντηση θα την δώσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στις προσεχείς εκλογές όπως και η Ελληνική Δικαιοσύνη στην περίπτωση μη ανάκλησης των ψευδών και συκοφαντικών δηλώσεων των συνδικαλιστών του ΚΚΕ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση