Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας 38χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη στην περιοχή του Πόρου στο Ηράκλειο.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το δίκυκλο του 38χρονου τραυματία συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο οδηγός της μοτοσικλέτας να βρεθεί στο οδόστρωμα τραυματισμένος.

Ωστόσο, ο οδηγός του αυτοκινήτου, αντί όπως προβλέπει η ηθική τάξη να παραμείνει στο σημείο παρέχοντας συνδρομή στον τραυματισμένο οδηγό, προτίμησε να εξαφανιστεί!

Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες χωρίς ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σοβαρή.

Στο μεταξύ, περίοικοι και διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το περιστατικό ενημέρωσαν τις αρχές και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και της Τροχαίας έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος προκειμένου να διερευνήσουν τις συνθήκες.

Τώρα, ο ασυνείδητος οδηγός αναζητείται και σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους στοιχεία τέτοια που καθιστούν ζήτημα ωρών τον εντοπισμό του.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση