HomeHL-9Στα ίχνη των τριών δραστών της κλοπής οι διωκτικές αρχές

Στα ίχνη των τριών δραστών της κλοπής οι διωκτικές αρχές

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την κλοπή που είχε διαπραχθεί στις 31 Οκτωβρίου σε βάρος ενός 40χρονου αλλοδαπού σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου στα Χανιά, εξιχνίασαν οι διωκτικές αρχές που βρίσκονται στα ίχνη των τριών δραστών.

Πιο συγκεκριμένα, προχθές το πρωί άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι όπου διέμεναν οι τρεις φερόμενοι ως οι δράστες της κλοπής, ένας 21χρονος άνδρας, μια συνομήλική του κοπέλα και μία γυναίκα 53 ετών.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα καθώς και το χρηματικό ποσό των 1.880 ευρώ. Μέρος από τα κλεμμένα αντικείμενα αναγνωρίστηκε από τον 40χρονο που είχε πέσει θύμα της κλοπής, στον οποίο και επιστράφηκε.

Επιπλέον οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι των φερόμενων δραστών 360 γραμμάρια καπνού, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ταινία του φόρου κατανάλωσης. Για το αδίκημα της κλοπής σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία.

Την υπόθεση χειρίζεται το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση