HomeHL-WorldΝοσοκόμος και άλλοι τέσσερις βίασαν 4χρονο κοριτσάκι σε νοσοκομείο

Νοσοκόμος και άλλοι τέσσερις βίασαν 4χρονο κοριτσάκι σε νοσοκομείο

Οι ινδικές αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη του ενός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αντιμέτωπες με μία αδιανόητη υπόθεση βρίσκονται οι αρχές της Ινδίας, καθώς αποκαλύφθηκε ο ομαδικός βιασμός κοριτσιού μόλις τεσσάρων ετών σε νοσοκομείο, από έναν βοηθό νοσοκόμου και άλλα τέσσερα άτομα!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ σε νοσοκομειακή μονάδα κοντά στην πρωτεύουσα της επαρχίας Uttar Pradesh, Lucknow. Η πράξη των πέντε αντρών αποκαλύφθηκε όταν την επομένη, την Κυριακή το πρωί, το μικρό κορίτσι περιέγραψε στη γιαγιά της όσα είχε ζήσει το προηγούμενο βράδυ.

Το κοριτσάκι νοσηλευόταν για τέσσερις ημέρες λόγω ενός προβλήματος υγείας. Όταν έμεινε για λίγη ώρα μόνο, ο βοηθός νοσοκόμου και άλλοι τέσσερις άντρες, άδραξαν την ευκαιρία, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα ένστικτά τους.

Η αστυνομία προχώρησε αμέσως στη σύλληψη ενός άντρα, ενώ έχει εξαπωλύσει ανθρωποκυνηγητό για τους άλλους τέσσερις. Παράλληλα, συγκεντρώνεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του νοσοκομείου, το οποίο βρίσκεται 220 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης.

Η νέα υπόθεση βιασμού φέρνει εκ νέου στην επιφάνεια το σοβαρότατο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μεγάλη χώρα της Ασίας, καθώς οι βιασμοί αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, ακόμη και σε δημόσιους χώρους.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση