HomeHL-SportsΈσπασε το ρόδι ο Ηρόδοτος

Έσπασε το ρόδι ο Ηρόδοτος

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού επιβλήθηκε με 1-0 του Αήττητου Σπάτων - Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκανε… σεφτέ. Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής  ο Ηρόδοτος.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού επικράτησε εντός έδρας με 1-0 του Αήττητου Σπάτων, για τη 2η αγωνιστική, και έγραψε ιστορία πετυχαίνοντας το πρώτο της τρίποντο μετά από 36 ολόκληρα χρόνια!

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν δίχως βαθμό μετά και την ήττα της πρεμιέρας από τον Πλατανιά.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αμφίρροπο, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να σκοράρουν. Πρώτοι απείλησαν οι Κρητικοί… Αρχικά στο 17′ το σουτ του Φουκαράκη χτύπησε στο δοκάρι ενώ δύο λεπτά αργότερα αυτό του Γιαλούση πέρασε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση και έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη περιοχή στο 25′, όταν ο Χαντί έκανε το σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο. Η μεγαλύτερη όμως στιγμή τους ήρθε στο 38′ όταν μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ, η μπάλα μετά και την παρέμβαση του γκολκίπερ Κουράκη βρήκε στο δοκάρι.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς τη μεγάλη φάση μέχρι το 65′. Ωστόσο στο 70′, οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να κάνουν τη ζημιά, με τον Μαρουκάκη να πιάνει την κεφαλιά και τον Κουράκη να σώζει την εστία του.

Τελικά, η ομάδα του Αρμάντο Φουτσίνο ήταν εκείνη που ευτύχησε να προηγηθεί στο 80′, όταν ο Μασάδο πάσαρε στον Σμυρλή και εκείνος με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στα λεπτά που απέμεναν δεν έγινε κάτι το αξιοσημείωτο, με το σφύριγμα της λήξης να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν.

Διαιτητής ήταν ο Κουκουλάς (Λέσβου), με βοηθούς τους Ψύλου (Λέσβου) και Οικονόμου (Δυτικής Αττικής).

Κίτρινες: 3′ Χριστοφιλές

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κουράκης,Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδυλάκης,Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (76′ Αργκιλέσι), Μάκο (46′ Σμυρλής), Μασάδο, Φουκαράκης (65′ Αμαραντίδης), Κωνσταντινίδης.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς, Χριστοφιλέας (13′ Μουστάκης), Μάγκας, Ηρακλής, Κασνέτσης, Χαντί, Γροντής, Νηκλιτσιώτης, Μαρουκάκης, Σπυρόπουλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση