Σε… μετωπική σύγκρουση μετατράπηκε ο διάλογος για την ανάπλαση στο πάρκο Γεωργιάδη ανάμεσα στον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, και μελών των «Φυλών του Πάρκου».

Μετά τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στα τέλη του Οκτωβρίου όταν πολίτες που ανήκουν στις «Φυλές του Πάρκου» εμπόδισαν τις μπουλντόζες να πιάσουν… δουλειά και να προχωρήσουν στην ανάπλαση του πάρκου Γεωργιάδη, μία ακόμα ένταση έρχεται να προστεθεί στο ήδη τεταμένο κλίμα.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός σε μία προσπάθεια να ηρεμίσει τους πολίτες ως προς την ανάπλαση που έχει προγραμματίσει ο δήμος πήγε, μαζί με τους συνεργάτες του, στο πάρκο Γεωργιάδη για να απαντήσει σε ερωτήσεις και να εξηγήσει τι ακριβώς περιλαμβάνει το έργο.

Ο ίδιος – για μία ακόμα φορά – επανέλαβε πως στο πάρκο Γεωργιάδη δεν πρόκειται να κοπούν δέντρα με εξαίρεση κάποια «νεκρά» ενώ παράλληλα περιέγραψε τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν.

Από την πλευρά τους οι πολίτες αλλά και τα μέλη των Φυλών του Πάρκου επανέλαβαν πως δεν πείθονται από τα λεγόμενά του ενώ του καταλόγισαν πως όσο καιρό το πάρκο είχε μετατραπεί σε άντρο ναρκωτικών εκείνος απουσίαζε.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου αναμένεται να συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν 26 πολίτες για το έργο ανάπλασης στο πάρκο του Γεωργιάδη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση