HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος «Όλα τα ματς είναι σημαντικά για μας»(VIDEO)

Νίκος Παπαδόπουλος «Όλα τα ματς είναι σημαντικά για μας»(VIDEO)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του ΟΦΗ παραχώρησε ο Νίκος Παπαδόπουλος ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή.

Για τη σημασία του αγώνα σημείωσε: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά για μας. Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που παίζουμε εντός έδρας, όπου θέλουμε μαζί με τον κόσμο μας να χαρούμε νίκες. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, όπως κάθε φορά, να βελτιωνόμαστε, να έχουμε καλή εικόνα και να κερδίζουμε. Είναι μεν σημαντικό, όμως θέλουμε να το κερδίσουμε».

Όσον αφορά την επιστροφή των Βουό και Νέιρα, είπε: «Είναι σημαντικό να είναι οι παίκτες μας υγιείς, να έχουμε τις καλύτερες επιλογές που μπορούμε να κάνουμε για το παιχνίδι. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, να βελτιωθούμε κυρίως μεσοεπιθετικά και σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, γιατί έτσι θέλουμε να παίζουμε, να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο κι έτσι να παίρνουμε τους βαθμούς».

Τέλος, για την αυτοπεποίθηση της ομάδας τόνισε: «Η αυτοπεποίθηση είναι σε υψηλό επίπεδο από τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Η ομάδα πατάει καλύτερα στο γήπεδο, έχουμε καλή ψυχολογία και αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα, να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Θα παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας και δεν θέλουμε στο σπίτι μας να έχουμε άλλες βαθμολογικές απώλειες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση