HomeΚΡΗΤΗΥπό διερεύνηση το περιστατικό του ηλικιωμένου που ήπιε ρακί αντί για σκιαγραφικό

Υπό διερεύνηση το περιστατικό του ηλικιωμένου που ήπιε ρακί αντί για σκιαγραφικό

«Δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία» λέει η διοίκηση του Βενιζελείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην περιπέτεια του ηλικιωμένου άνδρα που αντί για το σκιαγραφικό υγρό ήπιε μεγάλη ποσότητα ρακής προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και βρέθηκε στην Εντατική, αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η διοίκηση των δύο μεγάλων δημόσιων νοσοκομείων του Ηρακλείου.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση καμία σχετική καταγγελία δεν έγινε στη διοίκηση του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, ωστόσο η Ιατρική Υπηρεσία του νοσηλευτικού ιδρύματος διερευνά το περιστατικό.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της διοίκησης σημειώνονται τα εξής:

«Σε απάντηση δημοσιευμάτων (από τις 02/11/2018) που αφορούν στη χρήση ρακής σε σκιαγραφικό ασθενούς στο Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ», σας γνωρίζουμε ότι:

Η διοίκηση του ΠαΓΝΗ-Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» δεν έχει λάβει έως τώρα καμία σχετική καταγγελία.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η διοίκηση έχει ήδη ζητήσει από την Ιατρική Υπηρεσία του Γ.Ν «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ»,  τη διερεύνηση του αναφερόμενου περιστατικού, σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαν δοθεί από το προσωπικό του νοσοκομείου σε συνοδό και ασθενή.

Σημειώνουμε ότι, τα δυο νοσοκομεία εξυπηρετούν πάνω από 850,000 περιστατικά ετησίως και πραγματοποιούν τεράστιο αριθμό εξετάσεων, έχοντας πάντα σαν στόχο, τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση