HomeΚΡΗΤΗΣτη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας ο Δήμος Ηρακλείου

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Ελβετίας ο Δήμος Ηρακλείου

Συμμετέχει με δικό του περίπτερο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Ηρακλείου μετέχει με δικό του περίπτερο προβολής στην 5η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού και Διακοπών «iViaggiatori» που πραγματοποιείται στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη εκδήλωση της τουριστικής βιομηχανίας της Ελβετίας, πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων.

ekthesh-tourismou2

Το Ηράκλειο, μετά από την πρώτη πετυχημένη συμμετοχή του το 2016 και δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνουν οι Ελβετοί για την μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και γενικότερα για το νησί, συμμετέχει ενεργά ενώ το Δήμο εκπροσωπεί ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Τουρισμού κ. Gian Andrea Garancini.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον ΕΟΤ, η Ελβετία θεωρείται ανερχόμενη δύναμη για την Ελληνική αγορά και για αυτό το λόγο είναι «χώρα – στόχος» των στρατηγικών προβολής.

ekthesh-tourismou3

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο κ. Garancini συναντήθηκε στο περίπτερο του Δήμου με το Δήμαρχο του Λουγκάνο κ. Marco Borradori, στον οποίο χάρισε μια γκραβούρα της Ενετικής Candia και του απεύθυνε πρόσκληση να επισκεφτεί το Ηράκλειο.

Επίσης συζητήθηκαν πιθανές συνεργασίες σε θεσμικό επίπεδο, αφού η πόλη του Λουγκάνο ανήκει στους γνωστούς ευρωπαϊκούς  προορισμούς.

ekthesh-tourismou4

Φέτος οι εκθέτες είναι 189 από 31 χώρες. Από την Ελλάδα συμμετέχουν εκτός του Ηρακλείου και  οι Δήμοι, Ιθάκης, Κεφαλλονιάς, Κέρκυρας, Λευκάδας, Παξών, Μεγανησίου, Ζακύνθου, καθώς και εκπρόσωποι ξενοδόχων. Η παγκόσμια έκθεση «i Viaggiatori» θα παραμείνει ανοικτή μέχρι της 4 Νοεμβρίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση