Συνεχίζεται και σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ηρακλείου, η δίκη για τον θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Αλικαρνασσού την ώρα που διεξαγόταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Εθνικό Πειραιά, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο κάθονται οι δύο νεαροί, 35 και 29 ετών, οι οποίοι είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε 16 και 13 χρόνια αντίστοιχα, αλλά και ένας 27χρονος, ο οποίος αν και πρωτόδικα είχε αθωωθεί, ο αντιεισαγγελέας εφετών άσκησε έφεση.

Η δίκη συνεχίζεται με τις απολογίες των κατηγορουμένων.

Την περασμένη Δευτέρα όταν και ξεκίνησε η ακροαματική διαδικασία κατέθεσε ο αδελφός του θύματος.

Κατάθεση που συγκλονίζει

Σε μία κατάθεση που συγκλόνισε τους πάντες προχώρησε την Δευτέρα, ο αδερφός του Κώστα Κατσούλη ο οποίος περιέγραψε την επίθεση που δέχθηκε το θύμα σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφέρει αυτόπτες μάρτυρες.

«Τον αδερφό μου τον λίντσαραν. Τον χτυπούσαν με μανία για 40 δευτερόλεπτα και όταν έπεσε κάτω αιμόφυρτος δεν σταμάτησαν αλλά συνέχισαν και τον χτυπούσαν», επεσήμανε στην κατάθεσή του ο αδερφός του Κώστα Κατσούλη.

Τι είχε συμβεί

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος Κώστας Κατσούλης είχε τραυματιστεί σοβαρά στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια του αγώνα Ηρόδοτος-Εθνικός, για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Αρχικά είχε νοσηλευθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του είχε μεταφερθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα.

Από την πρώτη στιγμή η κατάσταση του ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμη με τους γιατρούς τόσο στο Βενιζέλειο όσο και στο 401 να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου ο 46χρονος να διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Τελικά λίγες μέρες αργότερα ο άτυχος φίλαθλος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση