HomeHL-SportsΞέσπασε με «πεντάρα» o Απόλλων Σμύρνης στον… συνονόματό του

Ξέσπασε με «πεντάρα» o Απόλλων Σμύρνης στον… συνονόματό του

Απόλλων Σμύρνης - Απόλλων Παραλιμνίου 5-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από εννέα ήττες σε ισάριθμους επίσημους αγώνες τη φετινή σεζόν, ο Απόλλων Σμύρνης πανηγύρισε επιτέλους την πρώτη του νίκη, έστω κι αν απέναντι του είχε αντίπαλο ερασιτεχνικής κατηγορίας από τις Σέρρες.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» επιβλήθηκε στο γήπεδο της Ριζούπολης 5-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδας, και πλέον χρειάζεται ένα βαθμό στα Τρίκαλα, στο τελευταίο παιχνίδι της 4ης φάσης, προκειμένου να προκριθεί στους «16».
Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μπεντινέλι, ο οποίος σκόραρε στο 19΄, στο 49΄ με πέναλτι και στο 67΄, ενώ τα άλλα γκολ σημείωσαν ο Ζοάο Πέδρο (57΄) και ο 19χρονος Κοντογιαννόπουλος (73΄).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βάσιτς, Βάρκας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Ρώσση, Γκονσάλες, Πέδρο, Μπεντινέλι (68΄ Κοντογιαννόπουλος), Ντεφεντερίκο (74΄ Ελ Χέλβε), Ναδάλες, Γκαρός (61΄ Μάντζιος)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Σαββίδης, Κ. Τριανταφύλλου (14΄ Δέντσας), Κουτζαβασίλης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Δ. Τριανταφύλλου, Λιάρας, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης (58΄ Καρυοφύλλης), Οκάν (80΄ Γκόλιας), Ζυγκερίδης

Διαφήμιση
Διαφήμιση