Στη σύλληψη δύο ατόμων, ενός 38χρονου και μίας 48χρονης για ζωοκλοπή αλλά και για παραβάσεις που σχετίζονται με την νομοθεσία περί όπλων, προχώρησαν χθες σε περιοχή του δήμου Ρεθύμνου, άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου.

Πιο συγκεκριμένα, στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε ποιμνιοστάσιο που διατηρούν οι δύο συλληφθέντες, όπως επίσης και στα σπίτια τους.

Από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι τα δύο άτομα είχαν στην κατοχή τους δύο πολεμικά όπλα και φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Εξάλλου, από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 38χρονος με το αγροτικό φορτηγάκι του είχε καταφέρει να αρπάξει από περιφραγμένο αγρόκτημα συνολικά 13 πρόβατα, ιδιοκτησίας ενός 20χρονου κτηνοτρόφου από το Ρέθυμνο, τα οποία βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση και επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το όχημα του συλληφθέντα καθώς θεωρήθηκε μέσο που χρησιμοποιήθηκε στην τέλεση αξιόποινης πράξης, ενώ σε βάρος και των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκλοπή.

.

Διαφήμιση
Διαφήμιση