HomeHL-9Σε μηνύσεις προχωρά το Νοσοκομείο Ρεθύμνου για τον ξυλοδαρμό του γιατρού

Σε μηνύσεις προχωρά το Νοσοκομείο Ρεθύμνου για τον ξυλοδαρμό του γιατρού

Από συνοδό ασθενή στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μηνύσεις απαντά το νοσοκομείο Ρεθύμνου στον «νταή» που το βράδυ της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου, επιτέθηκε σε γιατρό στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα συνοδός ασθενούς με ελαφρά κάκωση, επιτέθηκε στον ορθοπεδικό που εφημέρευε στα ΤΕΠ και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Όπως καταγγέλλουν οι γιατροί δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει περιστατικό ξυλοδαρμού και με ανακοίνωση τους ζητούν από τους πολίτες να απομονώσουν τέτοιες βίαιες συμπεριφορές.

Όπως είχαν αναφέρει σε ανακοίνωση τους, τέτοιου είδους συμπεριφορές και περιστατικά βίας θα παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης.

Χθες συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο και αποφάσισε ομόφωνα την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά του δράστη.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με αφορμή το περιστατικό που έλαβε μέρος στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου την 25.10.2018 και αφορούσε στην επιθετική συμπεριφορά και την άσκηση σωματικής βίας κατά του Ιατρού της Ορθοπεδικής Κλινικής, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευθεί στη Χειρουργική Κλινική, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα κατά τη συνεδρίασή του στις 30.10.2018 την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά του δράστη.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου και το Διοικητικό Συμβούλιο καταδικάζουν τέτοιου είδους αξιόποινες πράξεις, και όπως έχει επισημανθεί κατά το παρελθόν, θα προβαίνουν άμεσα στις απαραίτητες νομικές ενέργειες προκειμένου να προστατεύσουν το έργο και την αξιοπρέπεια του προσωπικού το οποίο εργάζεται με ζήλο και υπευθυνότητα προκειμένου οι πολίτες να λαμβάνουν την απαραίτητη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση